Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodičov v noci zobudil vydesený syn (4): Keď sa dozvedeli, čo sa stalo, takmer zošaleli od strachu

McIverovci takmer prišli o dcérku
McIverovci takmer prišli o dcérku (Zdroj: Facebook/Lindsey McIver)

CONIFER - Manželský pár z Colorada po veľmi nepríjemnom incidente vyzýva ostatných rodičov, aby si nainštalovali detskú poistku na práčky. Ich trojročná dcérka sa totiž dostala do bubna práčky, ktorá práve začínala prať. Dievčatko sa podarilo zachrániť v poslednej chvíli.

Lindsey a Allana McIverovcov 10. júla v ranných hodinách zobudil plač ich štvorročného syna. Plakal tak silno, že mu mama nerozumela, čo sa jej snaží povedať. A potom si uvedomila, čo hovorí: "Khloe je v práčke!" vyrozumela zdesená žena. S manželom okamžite utekali do suterénu, kde našli svoju malú dcéru zavretú v bubne práčky, ktorý sa pomaly napĺňal vodou. "Videl som, že kričí, ale práčka je zvukotesná, nič sme nepočuli. Snažil som sa otvoriť otvor na práčke, trhal som tak silno, až som práčku odsunul od steny, ale otvor bol zamknutý," opisuje dramatické chvíle Allan. Napokon sa rodičom troch detí podarilo vypnúť práčku a dostať z nej Khloe živú, s malými modrinami a škrabancami. 

Najhoršie prebudenie rodičov: Keď sa matka pozrela do otcovho náručia, skamenela od hrôzy

Lindsey zdieľala svoj príbeh na Facebooku, aby pred podobným incidentom varovala ostatných rodičov. Zároveň priznala, že sčasti za incident mohli sami. Práčku totiž kúpili len deň predtým, ako sa to stalo a nestihli si prečítať celý manuál. Dostali kruté ponaučenie a na otvor práčky nainštalovali detskú poistku. Vyzývajú ostatných rodičov, aby urobili to isté a ochránili svoje deti pred možnou katastrofou. 

Spoločnosť LG, ktorá vyrobila práčku McIverovcov, taktiež reagovala na Lindseyinu výzvu. "Oceňujeme pani McIverovú za to, že zverejnila svoju skúsenosť a podieľa sa na snahe, aby si spotrebitelia uvedomili dôležitosť funkcie detskej poistky na spotrebičoch, ako sú práčky," stojí v jej vyhlásení. 

Viac o téme: Práčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu