Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Hororový návrat: Dovolenkárov namiesto pokojnej cesty domov čakalo kruté zistenie

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

MANCHESTER - Takto si návrat z dovolenky rozhodne nepredstavovali. Britskí turisti, ktorí sa vracali domov, na letisku v Manchestri zažili veľký šok. Svoje autá totiž našli vykradnuté.

Ako informujú noviny Manchester Evening News, Peter Rawlings (45) sa minulý štvrtok vrátil z výletu do Benidormu. Na letiskovom parkovisku, za ktoré si zaplatil 96 libier (cca 108 eur), ale objavil svoje auto s rozbitými oknami.

Peter nebol jediný, koho čakal takýto pohľad. Ako potvrdila manchesterská polícia, ozvali sa im minimálne štyria dovolenkári s podobným osudom. Celkovo má byť vykradnutý približne tucet áut značiek ako Audi, Range Rover či BMW. 

„Minulý štvrtok som sa vrátil z dovolenky a išiel som uložiť batožinu do kufra auta, keď som uvidel sklo na zemi," povedal Peter pre Manchester Evening News. Zo zadného sedadla mu vraj zmizla bunda. Peter následne zavolal letiskovej bezpečnostnej službe, ktorá potvrdila, že evidujú niekoľko takýchto vlámaní a že sa nemá obávať. 

FOTO Hororový návrat: Dovolenkárov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO Hororový návrat: Dovolenkárov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po ceste domov ho však prekvapila textová správa od polície. „Povedali, že sa môjmu prípadu ďalej venovať nemôžu aj napriek tomu, že v parkovacom dome boli kamery," uviedol nespokojný dovolenkár.

„Parkovisko je propagované ako bezpečné a tvrdia, že vaše auto je v správnych rukách, takže keď sa vrátite, očakávate, že bude v rovnakom stave," tvrdí Peter. Nepríjemnosť ho stála viac ako 600 libier (cca 675 eur) a bundu, ktorá bola spomienkou na jeho bývalú manželku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu