Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovák zaparkoval v Stuttgarte na chrapúňa: FOTO Pomsta mladíka na vozíčku, nech sa spamätá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

STUTTGART - Nevedno, či si vodič auta so slovenskými poznávacími značkami priniesol zlé návyky zo svojej domoviny, alebo u neho došlo k jednorazovému skratu, ale je jasné, že na návštevu nemeckého mesta tak ľahko nezabudne. Po tom, čo svojho nablýskaného a nie práve lacného tátoša zaparkoval na mieste pre zdravotne postihnutých bez toho, aby mal na to oprávnenie, dostal od mladého vozičkára neprehliadnuteľný odkaz.

Slovenský multimilionár mal kradnúť v Rakúsku: Bublina spľasla, verdikt súdu je jasný

Podľa portálu fenix-magazin.de vodič odparkoval svoje auto priamo v centre mesta na ulici Marienstraße a obsadil miesto pre zdravotne postihnutých. Žiadny dôkaz o tom, že by na niečo také mal nárok, však nepreukázal, a odišiel preč.

Istý mladík na invalidnom vozíku si všimol, že auto nemá žiadne označenie, ktoré inak na vozidle majú osoby so zdravotným postihnutím, a rozhodol sa dať šoférovi príučku. Zároveň ho tým však chcel aj upozorniť, že urobil veľkú chybu, ak nechal svoje auto na mieste pre invalidov. Bielou fixkou mu pokreslil celú kapotu.

"Želám si, aby pochopil, ako veľmi sa mýlil, ak nechal svoje auto na parkovisku pre zdravotne postihnutých," povedal mladík, ktorý určite vie svoje o tom, aké je to ťažké pre telesne znevýhodnených ľudí s prístupom na isté miesta, navyše ak im ešte aj parkoviská pre nich určené zaberú zdraví ľudia.

Kresby možno z auta ľahko odstrániť, takže vodič neutrpí žiadnu materiálnu škodu, ale zažije hádam aspoň hanbu, ktorá mu zabráni svoje správanie zopakovať aj v budúcnosti.

Viac o téme: ParkovanieParkoviskoStuttgart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu