Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž sa chcel povoziť na bicykli v Brne: Neuveríte, aké nebezpečenstvo ho čakalo, FOTO vnútri

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: getttyimages.com)

BRNO - Obyvateľ Brna sa chcel previesť na verejne dostupnom bicykli. Ani sa mu neprisnilo, aká nepríjemnosť ho čaká. Nevšimol si zo sedadla trčiacu injekčnú ihlu a škaredo sa poranil.

Muž v Brne sa v pondelok ráno zranil o injekčnú ihlu zapichnutú v sedadle zdieľaného bicykla, pravdepodobne ju tam niekto nastrčil. Strážnici prípad odovzdali štátnej polícii pre podozrenie zo spáchania trestného činu, uviedla v tlačovej správe hovorkyňa brnenských strážnikov Tereza Kadrnožková.  

Muž sa chcel povoziť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Mestská polícia Brno)

Muž sa poranil

O ihlu zapichnutú v sedadle sa poranil štyridsaťštyriročný muž, ktorý si chcel bicykel požičať. Nález nahlásil mestským policajtom. "Hliadka zistila, že zo sedadla bicykla skutočne trčí injekčná ihla, ktorú tam pravdepodobne niekto nastražil. Muž strážnikom opísal, že si hrot zapichol do ukazováka vo chvíli, keď sa o sedadlo oprel," uviedla hovorkyňa.

Strážnici muža ošetrili a poučili ho, že v tomto prípade musí kvôli vyšetreniu do nemocnice.
"Hliadka zistila, že miesto je monitorované kamerami a podarilo sa im získať kontakt na ich správcu," doplnila hovorkyňa. Prípad potom strážnici odovzdali polícii.

V Brne v súčasnosti fungujú dva systémy zdieľania bicyklov. Rekol funguje od roku 2014, systém Velonet od roku 2017. Obe služby sú u obyvateľov Brna obľúbené, na požičanie sú desiatky bicyklov, ktoré využívajú stovky ľudí. Verejný bicykel funguje aj v ďalších mestách vrátane Prahy, Ostravy, Liberca alebo Olomouca.

Viac o téme: BicykelIhlaBrno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu