Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rybár počas súťaže chytil čosi veľké: VIDEO Keď to vytiahol na hladinu, všetci stuhli od hrôzy

(Zdroj: YouTube/ade roghes)

JAKARTA - Rybár menom Safari bol v nedeľu popoludní jedným zo stoviek účastníkov rybárskej súťaže na rieke Citarum v indonézskom meste Bandung. Keď sa mu niečo veľké chytilo na háčik, myslel si, že sa môže tešiť na parádny úlovok. To, čo však vytiahol na hladinu, rozhodne nečakal.

Brutálna vražda slovenskej prostitútky: Rakúšan (63) ju rozštvrtil a hodil do jazera

Po dvoch minútach zápasu sa spod hladiny vynorila ľudská ruka a Safari si podľa miestnych médií uvedomil, že vôbec nejde o rybu, ale mužské telo. Privolaná polícia potom pomohla mŕtvolu dostať na breh.

Dôstojníci sa teraz snažia identifikovať neznámu osobu a apelujú na obyvateľov, aby sa na nich obrátili s informáciami. Predpokladá sa, že muž spadol do vody iba nedávno.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Obeť previezli do nemocnice Sartika Asih kvôli pitve a z predbežného vyšetrovania vyplýva, že sa na tele nenašli žiadne stopy násilia.

"Jeho vek bol 20 až 30 rokov, mal oblečené modré nohavice, bielu košeľu a krátke kučeravé vlasy. Meral 160 cm. Telo sa nachádzalo vo vode a neplávalo na hladine," uviedol Indra Hermawan z policajného zboru v Bandungu.

Viac o téme: RiekaúlovokMŕtvolaRybačkaSúťaž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu