Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SELFIE FOTO vyvolala vlnu zhnusenia: TOTO pri hroznej nehode urobí len tá najväčšia hyena

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO - Mužovi, ktorý sa rozhodol, urobiť si selfie pred ženou, ktorú práve zrazil vlak, sa dostalo tvrdej kritiky. Kanaďanka ležala na zemi medzi dvoma železničnými traťami a v dôsledku kolízie prišla o nohu. Divákovi na nástupišti sa však tento moment javil byť ako ten najvhodnejší na škerenie sa do fotoaparátu na mobilnom telefóne aj s príšerným výjavom v pozadí.

Kráska si robila SELFIE, nechtiac aj s neznámym mužom: Bombastické odhalenie na záver

Fotografia, ktorú urobil miestny reportér v talianskom meste Piacenza, neďaleko Milána, zobrazuje zrazenú ženu obklopenú záchranármi, zatiaľ čo divák oblečený celý v bielom ukazuje na prstoch znamenie "V" ako víťazstvo.

Tamojšie médiá uviedli, že obeť náhodou zrazil vlak a počas nehody prišla o nohu. Novinár Giorgio Lambri, ktorý zverejnil záber vo svojom profile na Facebooku, uviedol: "Úplne sme stratili zmysel pre etiku."

SELFIE FOTO vyvolala vlnu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rozhnevaní používatelia sociálnych sietí správanie muža v bielom odsúdili. "Túto ženu práve zrazil vlak v Piacenze. Prišla o nohu. A tento imbecil si robí selfie," znie jedna z rozhorčených reakcií. "Deprimujúcejšia je každodenná strata hodnôt a dekóra," uvádza sa v ďalšom komentári. Pri pohľade na konanie muža mnohí hovorili o strate viery v ľudskosť.

V správach sa objavila informácia, že diváka neskôr zadržala polícia a bol nútený z mobilného telefónu odstrániť všetky fotografie z nehody.

Viac o téme: VlakMužŽenaZrážkaSelfiePiacenza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu