Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Migrant obchytkával Nemku (35) na železničnej stanici: Vykľul sa z neho mladý Slovák

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MNÍCHOV - Ďalší krajan nám urobil "dobré meno" v Nemecku. V čase, keď sa skloňuje sexuálne obťažovanie zo strany migrantov v tejto zápodoeurópskej krajine, sa do policajných záznamov zapísal aj 20-ročný Slovák, ktorý žobral na hlavnej stanici v Mníchove peniaze. Nakoniec sa priblížil k 35-ročnej Nemke a chytil ju za prsia. Skončil v rukách polície.

Slovenská opatrovateľka (30) uspala zámožnú starenku v Rakúsku: Pripravila ju o 250-tisíc

Podľa nemeckých médií sa incident odohral v stredu ráno na železničnej stanici v Mníchove. Okolo 8.30 h. sem prišla 35-ročná žena so svojou rodinou. Zatiaľ čo ona zostala pri batožine a držala v náručí dieťa, jej manžel s druhým dieťaťom zašli do reštaurácie rýchleho občerstvenia, aby kúpili niečo na jedenie.

Počas čakania sa k nej priblížil mladý muž, ktorý už krátko predtým prosil rodinu o drobáky. Tentokrát ho však nezaujímali peniaze. Slovák chytil niekoľkokrát ženu z Kemptenu za hrudník a dotýkal sa jej pŕs. Prestal, až keď mu odmietla povedať, ako sa volá.

O chvíľu neskôr sa žobrák vrátil a pobozkal ženu z ľavej aj pravej strany na tvár. Následný pokus pobozkať ju na ústa mu už nevyšiel, pretože Nemka sa odvrátila a začala kričať o pomoc. Slovák nakoniec odišiel.

Keď sa krátko nato vrátil k žene jej manžel, povedala mu o tom, čo sa stalo a rodina zašla na policajnú strážnicu na hlavnej stanici. Podozrivého potom dvojica hľadala v sprievode niekoľkých hliadok. Keď ho manžel našiel a sledoval do neďalekej ulice, polícia podozrivého zatkla. Po konzultácii s prokuratúrou bol dnes predvedený pred sudcu za sexuálne obťažovanie.

Viac o téme: Polícia MigrantNemeckoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu