Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Učiteľka z Česka zverejnila fotku orálu s priateľom na internete: Veľká chyba, dostala vyhadzov

(Zdroj: Getty Images)

PARDUBICE - Hranice etiky a morálky môžu byť veľmi subjektívne. To, čo je pre niekoho stále v poriadku, môžu ostatní považovať dokonca za veľký spoločenský problém. Triedna učiteľka v jednej z pardubických základných škôl na vlastnej koži pocítila, aké následky má prílišné zdieľanie svojho súkromia na internete. Na svoj profil na sociálnej sieti Instagram zavesila fotografiu orálneho sexu so svojím partnerom a prípadom sa teraz zaoberá Česká školská inšpekcia. Pedagogička navyše dostala výpoveď.

Krásna učiteľka (26) sa ulakomila na žiaka (14): Posielala mu nahé foto a kupovala drogy

"Sedemnásteho mája sme dostali sťažnosť na nevhodné správanie jednej z triednych učiteliek v priebehu výučby a tiež na jej aktivitu na sociálnych sieťach," povedal pre portál idnes.cz námestník ústredného školského inšpektora Ondřej Andrys.

Na snímke zverejnenej na Instagrame bolo vidno, ako muž ponára hlavu do učiteľkinho poodhaleného lona a ona fotí na mobil odraz tejto scény v zrkadle. Záber zo sociálnej siete však už bol vymazaný a profil pedagogičky nie je viac verejne prístupný.

Podľa sťažnosti sa mala na hodinách taktiež nevhodne vyjadrovať a zastrašovať žiakov, ktorým sa vyhrážala výsluchmi na polícii. Riaditeľ základnej školy uviedol, že vec riešia s odborom školstva a s pardubickým magistrátom. Do prípadu boli zainteresovaní aj právnici.

Chlapec sa zveril otcovi s hrozným tajomstvom: Rodič mu namiesto pomoci spálil genitálie

Na tých sa podľa riaditeľa obrátila aj učiteľka, ktorej ponúkli ukončenie pracovného pomeru dohodou. Tá s tým však nesúhlasila, čiže výpoveď zatiaľ nie je platná. Odvolali ju však z pozície triednej učiteľky.

Paradoxom je, že škola sa snaží žiakov poučiť o tom, ako sa na sociálnych sieťach správať. "Organizujeme rôzne besedy. Tento rok takýchto akcií prebehlo niekoľko, ale nikdy by mi nenapadlo, že niečo podobné urobí pedagóg," dodal riaditeľ.

Viac o téme: UčiteľkaOrálny sexPardubice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu