Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrôza v dovolenkovom raji: Britka (50) mala ísť domov, v posledný deň ju hromadne znásilnili

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RÍM - Nemenová britská turistka trávila posledný deň svojej dovolenky v talianskom pobrežnom meste Sorrento, keď ju pri hotelovom bazéne omámili, prepadli a odvliekli na izbu, kde ju už čakalo minimálne desať mužov. Zvrhlíci si znásilnenie staršej ženy natáčali na video. Polícii sa podarilo vypátrať piatich zamestnancov hotela, ktorí ženu sexuálne napadli.

Slovák (27) mal znásilniť a zbiť ženu v Nemecku: Na súde svojimi slovami všetkých zmiatol

V októbri 2016 si užívala žena voľný čas so svojou dcérou pri bazéne, kde dvaja barmani roznášali nápoje. V tom jej však mali byť drogy, ktoré ju omámili. Ženu potom prepadli, obaja znásilnili a odniesli do hotelovej izby, kde ju striedavo sexuálne zneužil pravdepodobne takmer poltucet mužov, informoval v pondelok taliansky denník Repubblica.

Videá z incidentu boli zdieľané v skupine na WhatsApp nazvanej "Zlé návyky", kde boli uverejnené komentáre aj fotografie ženy počas násilia. Mená piatich útočníkov sú už známe: Antonino Miniero, Gennaro Davide Gargiulo, Fabio De Virgilio, Raffaele Regio a Francesco D'Antonio.

Hrôza v dovolenkovom raji:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Polícia na základe záberov identifikovala muža s tetovaním koruny na krku. Personálu hotela skonfiškovala tablety a telefóny, aby pomocou informácií z nich vypátrala aj ostatných účastníkov znásilnenia. Muži zákona majú k dispozícii aj vzorky DNA z tela obete, ktoré pomôžu páchateľov usvedčiť.

Pätica mužov je držaná vo vyšetrovacej väzbe a zo svojich činov sa bude zodpovedať pred súdom.

Viac o téme: DovolenkaZnásilnenieTuristkaTalianskoSorento
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu