Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Dramatické zábery z prechádzky: Nepochopiteľné! Konanie kamarátky nemá obdoby

Šokujúce zábery z Poľska
Šokujúce zábery z Poľska (Zdroj: Foto: YT/czechowicetv)

CZECHOWICE-DZIEDZICE - Nepochopiteľná situácia sa odohrala v poľskom mestečku. Dve kamarátky sa vybrali na prechádzku, keď znenazdajky jedna do druhej sotila. Situácia je o to desivejšia, že dievčina spadla rovno pod prechádzajúci autobusu. Incident je zachytený na video.

K šokujúcej udalosti došlo vo štvrtok podvečer v poľskom mestečku Czechowice-Dziedzice. Študentky (17) kráčali po chodníku. V družnej debate dievčina idúca po pravej strane znenazdajky sotila do kamarátky idúcej vľavo.

Pozrite si video.

 

Dievčina stratila rovnováhu a spadla. Okolo nej práve prechádzal autobus. Od nešťastia delil doslova centimeter. Desivé okamihy zachytila pouličná kamera.  


Prečítajte si aj: Hrozivá nehoda v Bratislave: VIDEO Autobus MHD sa zrútil po zrážke z nadjazdu


Prípad sa dostal do rúk polícii, ktorá obe dievčatá vypátrala. Školáčka, ktorá do kamarátky sotila, uviedla, že sa spolu na prechádzke len tak bláznili, pričom netušila, že sa blíži autobus. Ako informuje poľský portál czecho.pl, dievčine hrozí pokuta 300 zlotých (72 eur). Ak sa prípad dostane pred súd a ten rozhodne, že nešlo o náhodu, hrozí jej trest až na jeden rok. Kamarátke sa, našťastie, nič vážne nestalo.  

 

Viac o téme: AutobusŠkoláčkyCzechowice-Dziedzice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu