Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší krvavý útok v USA: Psychopat v Trentone chladnokrvne zastrelil dvoch policajtov

Miesto po streľbe
Miesto po streľbe (Zdroj: Twitter/WSVN News)

FLORIDA - Strelec na Floride zabil dvoch policajtov, útočník takisto zahynul. Či spáchal samovraždu, úrady zatiaľ neoznámili. Sústrasť rodinám policajtov vyslovili floridský guvernér Rick Scott a americký prezident Donald Trump.

"Moje myšlienky, modlitby a kondolencie patria rodinám, priateľom a kolegom dvoch zástupcov šerifa," napísal na twitteri Trump. Zastrelených príslušníkov bezpečnostných zborov označil za hrdinov. Podobne sa vyjadril aj Scott, ktorý uviedol, že spolu s manželkou kvôli smrti oboch mužov smúti.

Incident sa stal vo štvrtok popoludní (v noci na dnes SELČ) v mestečku Trenton na severozápade Floridy. Dvojica policajtov sedela v reštaurácii, keď na nich útočník cez výklad vystrelil. Televízia Fox News s odvolaním sa na policajné zdroje uviedla, že čin sa zdá byť cieleným útokom, hoci motív oficiálne známy nie je.

Polícia, ktorá po streľbe na mieste zasahovala, našla svojich kolegov aj útočníka mŕtvych. Útočník, ktorý zomrel takisto na strelné zranenia, bol už identifikovaný.

Viac o téme: Streľbaútok Florida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu