Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Priateľka z pekla ide do basy: FOTO Útla dievčina (22) urobila frajerovi zo života nočnú moru

Jordan Worthová Zobraziť galériu (3)
Jordan Worthová (Zdroj: FB)

LUTON - Angličanka Jordan Worthová, ktorá dobrovoľne pomáhala opusteným zvieratám a zbierala peniaze pre deti v Afrike, akosi stratila ľudskosť, keď išlo o jej vlastného priateľa. Muža trápila hladom, polievala ho horúcou vodou, bodala ho nožom a navyše mu bránila v kontakte so svojimi priateľmi a rodinou. Za všetky ohavnosti, ktoré na ňom napáchala, ju súd poslal do väzenia na sedem a pol roka. Informoval o tom portál The Mirror.

Česi odhalili tabu v mrazivých spovediach: Týraní vlastnými ženami, zvažovali samovraždu

Dievčina, ktorá vyštudovala výtvarné umenie a chcela pracovať ako učiteľka, pochádza podľa súdu z láskyplnej a podporujúcej rodiny. Vo vlastnom vzťahu s partnerom sa však tieto dôležité veci neprejavili. Za zatvorenými dverami sa snažila ovládať každý aspekt jeho života.

Vykázala ho z postele, odmietala mu dať potravu, rozhodovala o tom, aké oblečenie môže nosiť, izolovala ho od priateľov a rodiny a dokonca prevzala aj jeho účet na Facebooku.

Susedia ho počuli kričať: "Choď odo mňa, zranila si ma". Videli ho s monoklami pod očami, popáleninami a raz dokonca aj s rukou v bandáži.

Priateľka z pekla ide
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Na súde bolo uvedené, že v minulosti v mnohých prípadoch používala Jordan Worthová tupé predmety a nástroje na bitie partnera, ktoré mu spôsobili zranenia. Rovnako tak ho zranila vriacou vodou a porezala ho.

Ženina obeť trpí hydrocefalom, ktorý spôsobuje nahromadenie tekutiny vo vnútri lebky. Ich vzťah začal v roku 2012 ešte na škole, keď mali obaja 16 rokov. Potom sa odsťahovali od rodičov a žili spolu v obci Stewartby v grófstve Bedfordshire.

Priateľka z pekla ide
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Na korunnom súde v Lutone odznelo, že mladík nemohol deväť mesiacov spať v rovnakej posteli ako Jordan. Vlani v júni privolali susedia políciu po tom, čo ho počuli kričať. Posádka sanitky si všimla zranenia na ruke aj popáleniny na rukách a nohách. Na piatich percentách mal popáleniny druhého a tretieho stupňa od vriacej vody. V hornej časti tela a na končatinách našli taktiež bodnutia po noži.

V piatok na súde sa Worthová priznala ku kontrole, šikanovaniu a k úmyselnému ťažkému ublíženiu na zdraví. Po verdikte ju uväznili. Má taktiež zakázané kontaktovať svojho teraz už expriateľa.

Viac o téme: ŠikanovanieZranenieVäzeniePriateľSúd Jordan Worth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu