Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma v Prahe: FOTO Auto vrazilo do chodcov, dvaja mŕtvi

(Zdroj: FOTO: Twitter/zzshmp)

PRAHA - Osobné auto dnes pri obchodnom centre v pražskom Hostivaři zrazilo štyroch chodcov. Jedna žena a jeden muž aj napriek pomoci záchranárov zomreli, ďalšie dve ženy vo veku 72 a 63 rokov sú zranené. Povedali to hovorkyňa pražskej záchrannej služby a polície Jana Poštová a Andrea Zoulová.

PRAHA - Osobné auto dnes pri obchodnom centre v pražskom Hostivaři zrazilo štyroch chodcov. Jedna žena a jeden muž aj najpriek pomoci záchranárov zomreli, ďalšie dve ženy vo veku 72 a 63 rokov boli zranené. Povedali to hovorkyňa pražskej záchrannej služby a polície Jana Poštová a Andrea Zoulová.

"Jednej žene a jednému mužovi napriek všetkej snahe nemohli naše posádky pomôcť," povedala Poštová. Sedemdesiatdvaročná žena podľa nej pri zrážke utrpela mnohopočetné poranenia a šesťdesiattriročná žena poranenia ruky, záchranári obe ženy prevážajú do vinohradskej nemocnice.

Nehoda sa stala okolo 14:30 pri električkovej zastávke na Švehlovej ulici. Kvôli vyšetrovaniu nehody je podľa Zoulovej Švehlova ulica teraz uzavretá od Záhradného Mesta k Priemyselnej ulici. Električky zastávkou Obchodné centrum Hostivař prechádzajú a autobusy jazdia odklonom.

Viac o téme: NehodaChodciPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu