Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžerka (17) kradla v luxusnom obchode: Keď ochranka nakukla do jej tašky, nastal horor

Tiona Rodriguezová
Tiona Rodriguezová (Zdroj: FB)

NEW YORK - Do väzenia na 16 rokov poslal súd v New Yorku Tionu Rodriguezovú, ktorá zabila svoje bábätko krátko po narodení a s mŕtvolkou v taške sa vybrala nakupovať do luxusného obchodu so spodnou bielizňou na Manhattane. Na ohavný čin sa prišlo pri krádeži, kvôli ktorej vtedy 17-ročnú tínedžerku zastavila ochranka obchodu. Zápach ju doviedol až k rozkladajúcemu sa telíčku.

Hrozivé detaily vraždy v exotickom raji: Podnikateľku (†47) zabili pred očami syna (10)

Rodriguezovú v obchode Victoria's Secret na Herald Square zastavila v roku 2013 bezpečnostná služba, ktorá ju podozrievala z krádeže. Okamžite si však všimla, že jej taška podozrivo páchne. Ochrankári netušili, akú hrôzu pri pohľade dovnútra nájdu.

Newyorská spravodajská stanica PIX11 informovala, že sa neskôr ukázalo, že Rodriguezová úmyselne zabila novorodenca po tom, čo ho porodila v kúpeľni bytu svojho priateľa v Queense. Lekári museli skúmať, ako k smrti prišlo a na základe výsledkov ju prokurátori obvinili z vraždy.

Išlo o donosené dieťa, ktoré vážilo približne 3,6 kilogramu. Podľa pitvy pri narodení ešte žilo a neskôr bolo udusené.

Kanál PIX11 ďalej uviedol, že nešlo o tínedžerkino prvé dieťa. Už ako 14-ročnej sa jej narodil syn, ktorý je teraz v starostlivosti svojho otca. Jej rodičia o tehotenstve nevedeli, až kým neporodila. O dva roky neskôr rodila znova, ale dieťa neprežilo.

Za zabitie svojho potomka súd minulý štvrtok naparil dnes 21-ročnej žene 16 rokov za mrežami.

 

Viac o téme: TaškaNakupovanieNovorodenecVraždaSúd Tiona Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu