Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trump predstúpil pred delegátov a prehovoril: Snažím sa tak, ako môžem

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA/AP/Carolyn Kaster)

WASHINGTON - Donald Trump verejne pripustil, že jeho blonďatá a starostlivo pestovaná hlava ukrýva pleš. V prejave na výročnej konferencii konzervatívnej politickej akcii vo Washingtone sa dnes prezident USA predviedol delegátom zo všetkých strán a ukázal, ako sa o svoje vlasy stará.

"Snažím sa, ako môžem, aby som zakryl tú plešinu, ľudia. Pracujem na tom zo všetkých síl," skonštatoval 71-ročný šéf Bieleho domu. 

Trumpov účes je v USA dlhodobo predmetom špekulácií, komentárov a vtipov, pretože mnohí jeho plavé vlasy považovali za príčesok. Ešte pred prezidentskou voľbou v septembri 2016 komik a moderátor Jimmy Fallon v relácii televízie NBC požiadal Trumpa, či by mu mohol rozcuchať vlasy. Keď dostal povolenie, presvedčil sa, že štica drží. 

Po lekráskej prehliadke, ktorú prezident Trump podstúpil krátko pred inauguráciou, lekári oznámili, že šéf Bieleho domu používa prípravok proti vypadávaniu vlasov. Nedávno prezident televíznym kamerám vďačne ukázal realitu, keď sa pri vystupovaní z lietadla zahral vietor s jeho vlasmi.

Viac o téme: Donald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu