Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Kamarátky s deťmi prežili v safari hodinu hrôzy: Zavreli ich vo výbehu s levmi, ÚTOK!

Levy sa rútia k autu kamarátok Zobraziť galériu (2)
Levy sa rútia k autu kamarátok (Zdroj: Youtube/ Metro Newspaper UK)

BEWDLEY - Video zachytáva svorku levov, ako sa rútia k autu návštevníčky safari a dokonca poskáču po kapote. Jeho posádka prežívala poriadne krušné chvíle a musela počkať, kým šelmy spacifikujú ošetrovatelia. Nikomu sa ale našťastie nič nestalo.

Abi Tudgeová (23) sa v stredu s kamarátkou Jaz Reynoldsovou (28) a ich dvomi deťmi vybrali do safari parku v meste Bewdley v anglickom grófstve. Tak skoro na chvíľe strávenom v ňom nezabudnú, zažili tam totiž poriadnu hrôzu. Počas ich návštevy niečo prebrnklo popod nos svorke levov, ktorí boli vo výbehu. Strašne sa rozzúrili a začali behať naokolo ako šialené. Pracovníci parku preto okamžite zavreli brány, aby šelmy nezaútočili na niekoho z prítomných návštevníkov. Abi a Jaz už ale nestihli vyjsť von a ostali uväznené vo vnútri. ​

Potom už len s hrôzou sledovali, ako sa levy rútia k ich autu. Jeden im vyskočil na strechu, druhý zanechal poriadnu stopu a škrabance na kapote Hyundaia i-30. Hoci boli obe ženy vydesené na smrť, ani nemukli, aby nevystrašili ešte aj svoje deti. Von sa dostali až po päťdesiatich minútach, keď sa zamestnancom podarilo besniace levy skrotiť. 

VIDEO Kamarátky s deťmi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ Metro Newspaper UK)

"Boli sme v poriadnom šoku, ale nechceli sme kričať, pretože by to rozrušilo naše deti. Naozaj sme nečakali, že sa také niečo stane práve v deň, kedy sme im chceli urobiť radosť," povedala Reynoldsová, ktorá teraz musí ísť s autom do servisu. 

Dramatické VIDEO zo safari: Obavy o život, turisti v Afrike unikali pred odvážnou levicou

Hovorkyňa safari uviedla, že brána musela byť zavretá preto, lebo levy sa nachádzali nebezpečne blízko pri nej. "Boli tam samce aj samice, ktoré spolu žijú už niekoľko mesiacov. Zvyčajne fungujú v harmónii, ale občas sa stane, že začnú byť jedni alebo druhí príliš aktívni. Nikomu z návštevníkov ale nehrozilo žiadne nebezpečenstvo," vysvetlila. 

Viac o téme: LevSafari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu