Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Párik Nemcov (†39, †44) si užíval sex v aute: Urobil veľmi hlúpu vec, objavili nahé telá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DORTMUND - Sexuálne radovánky sa pravdepodobne stali osudnými dvojici, ktorá si užívala intímnosti na sedadlách v aute. Aby im v garáži nebola zima, nechali milenci zapnutý motor. Ich smrť považuje zatiaľ polícia za nehodu.

Mrkol do auta a skoro mu oči vypadli: VIDEO No zbohom, vodič sexuje za jazdy s blondínkou

Telá 39-ročného muža a 44-ročnej ženy z Bergkamenu boli minulý týždeň objavené políciou v uzamknutej garáži v meste Bottrop v západnom Nemecku v štáte Severné Porýnie-Vestfálsko.

Vyšetrovatelia sa domnievajú, že nahý pár, ktorého mená neboli zverejnené, si pustil motor, aby sa zahrial, čo viedlo k uduseniu. Nikto si nevšimol, že motor auta v prenajatej garáži, ktorá sa nachádza za komerčnou budovou, bežal niekoľko hodín.

Polícia otvorila garážové dvere po tom, čo mužova rodina nahlásila, že sa s ním nevie už niekoľko dní skontaktovať. Dôstojníci medzitým začali pátrať aj po zmiznutej žene.

Polícia uviedla, že zatiaľ neexistujú žiadne dôkazy o zločine, ale súdni znalci tvrdo pracujú na tom, aby presne zistili, čo sa stalo. Vykonajú sa testy na zistenie hladiny oxidu uhoľnatého v krvi páru.

"V súčasnosti všetky dôkazy poukazujú na nehodu. Na vyvrátenie všetkých pochybností prokurátor nariadil vykonanie pitvy," uviedol policajný hovorca pre Focus Online.

Viac o téme: MotorAutoSexSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu