Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Z najmocnejších mužov sveta urobili ženy: Putin, Obama aj Bush by boli sexi kočky

Z amerických prezidentov sa vďaka aplikácii stali prezidentky. Zobraziť galériu (3)
Z amerických prezidentov sa vďaka aplikácii stali prezidentky. (Zdroj: reddit/ygdrssl)

WASHINGTON - Z nudy dokáže človek vytvoriť naozaj všeličo. To sa podarilo aj používateľovi na Reddite. Svojím dielom pobavil tisíce Američanov. Rozhodol sa využiť populárnu aplikáciu a z prezidentov Spojených štátov spravil prezidentky. Obrázok s dvadsiatimi tvárami sa stal okamžite hitom internetu.

Autor obrázku prvýkrát zdieľal svoj výtvor minulý týždeň na stránke Reddit. "Spravil som to pre vás všetkých. Alternatívny vesmír," napísal k fotke. V komentároch pod fotkou uviedol, že použil populárnu aplikáciu FaceApp na svojom iPhone, ktorá dokáže po vložení fotky zmeniť pohlavie či vek. "Dnes som chorý a rozhodol som sa spraviť trochu umenia."

Z amerických prezidentov sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reddit/ygdrssl)

Obrázok sa stal hitom internetu

Na obrázku zobrazil 20 prezidentov od roku 1900. Obrázok sa začal šíriť potom, čo ho na svojom Facebooku zdieľala Virginia Virkus. "Našla som na Reddite. Niekto použil aplikáciu, ktorá dokáže zmeniť aj pohlavie, na vytvorenie ženských prezidentiek. Núti ma to zamyslieť sa," napísala žena k svojmu prípevku, ktorý odvtedy zdieľalo vyše 58-tisíc ľudí. 

Putin ako bonus

Virginia poňala príspevok filozoficky. "Tieto ženy vyzerajú ako obyčajné šéfky, učiteľky či profesorky, aké som kedy mala. Núti ma to zamyslieť sa, aký by bol môj život, keby som vyrastala s vedomosťou, že sa jedného dňa môžem stať prezidentkou," Virginia tak poukázala na nerovnosť medzi pohlaviami. "Som rada, že sa veci začínajú meniť. A teraz poďme do ulíc zvoliť si viac žien a viac ľudí inej farby pleti. Čas vypršal, chlapci," poslednou vetou priamo odkázala na súčasnú kampaň proti sexuálnemu zneužívaniu žien Time's Up.

Z amerických prezidentov sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reddit/ygdrssl)

Používateľ však okrem portrétov amerických prezidentov ako bonus pridal aj portréty ďalších svetových lídrov. Nechýbali medzi nimi Vladimir Putin, Kim Čong-un, čínsky prezident Si Ťin-pching, premiér Japonska Šinzo Abe či kanadský premiér Justin Trudeau. 

Viac o téme: Donald TrumpBarack ObamaVladimir PutinKim Čong-unRonald ReaganFaceApp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu