Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pri sexe sa im vypomstili zvrhlé chúťky: Z toho, čo prišlo po smrti, sa vám zastaví rozum

Anastasia a jej priateľ Dmitrij. Zobraziť galériu (5)
Anastasia a jej priateľ Dmitrij. (Zdroj: vk.com/ananasik_zz)

MOSKVA - Mladá Ruska Anastasia Oneginová v nedeľu večer zavraždila svojho priateľa Dmitrija Sinkevičova, bývalého policajta a vojaka, vo svojom byte v Oryole. Potom ho pomocou kuchynského noža rozrezala. Od tela oddelila jeho hlavu, pohlavné orgány, líca, prsty na rukách aj nohách a neskôr ho vypitvala. Niektoré kusy vyhodila do koša, iné uložila do mrazničky a ešte viac ich rozvešala na háky vo svojom obydlí, ako keby to bolo mäsiarstvo.

Krásku (†19) pri ceste dobodali jej kamaráti: FOTO Pred smrťou stihla urobiť zásadnú vec

Oneginová podľa miestnych médií spočiatku popierala Sinkevičovo zabitie a povedala polícii, že ho už našla mŕtveho. Pretože sa bála, že bude obvinená z vraždy, tak sa rozhodla jeho smrť zamaskovať. Teraz však pripustila, že v jeho skone má prsty. Vyšetrovatelia tvrdia, že mladík zomrel na zadusenie počas sadomasochistickej sexuálnej hry.

Dvojica dávala často spoločné fotografie na sociálnu sieť.
Zobraziť galériu (5)
Dvojica dávala často spoločné fotografie na sociálnu sieť.  (Zdroj: vk.com/ananasik_zz)


Keď Anastasia takmer dokonala svoje zvrátené dielo, volala jej sestra Xenia a pýtala sa, čo robí. "Rozrezávam môjho priateľa," odpovedala. Xenia potom údajne okamžite telefonovala ich otcovi, ktorý je policajt a ten upozornil príslušné orgány.

Oneginovej predošlý manžel zomrel krátko po svadbe za podozrivých okolností. Po jeho smrti musela Anastastia stráviť rok a pol v nemocnici na psychiatrii, potom ju prepustili. Súd teraz nariadil, aby podstúpila psychiatrické testy.

Anastastia v statuse napísala, že psy neprichádzajú do nášho života náhodou.
Zobraziť galériu (5)
Anastastia v statuse napísala, že psy neprichádzajú do nášho života náhodou.  (Zdroj: vk.com/ananasik_zz)

Susedia tvrdia, že pár bol fanúšikom okultizmu a BDSM a aj na sociálnych sieťach zdieľal satanistické obrazy. Posledný záber v Oneginovej profile ukazuje dvojicu, ako ide v nedeľu ráno o 5.50 miestneho času na prechádzku so svojím psom. Mladík bol zabitý ešte v ten istý večer. Motto na Oneginovej účte hlása: "Chcem len 3 veci na tomto svete: Vidieť ťa. Objať Ťa. Pobozkať ťa."

Anastastia študovala na vysokej škole.
Zobraziť galériu (5)
Anastastia študovala na vysokej škole.  (Zdroj: vk.com/ananasik_zz)

V jednej správe sa uvádza, že Oneginovej spolužiaci sa na jej adresu vyjadrili, že už od detstva bola tak trochu bláznivá. Dokázala však vytvárať dojem normálnej dievčiny. Mnohí sa teraz pýtajú, ako mohla zostať bez starostlivosti a dohľadu zodpovedných úradov.

Posledné foto pred smrťou.
Zobraziť galériu (5)
Posledné foto pred smrťou.  (Zdroj: vk.com/ananasik_zz)

Viac o téme: SmrťVraždaSexuálna hraAnastasia Oneginová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu