Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

ŠKANDÁL Amazon ničia hromadné sťažnosti: Zákazníkom posiela namiesto tovaru erotické pomôcky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

KANADA/USA - Najväčší internetový obchod počas uplynulých týždňov čelí nepríjemnému škandálu. Amazon svojim zákazníkom doručuje sexuálne hračky. Bráni sa, že zásielky s nevhodným obsahom nie sú ich prácou. V súčasnosti pracujú na odstránení tohto problému. No pribúda stále viac a viac sťažností.

Jeden z najväčších internetových obchodov sveta Amazon za posledné dni zaznamenal množstvo sťažností týkajúcich sa balíkov s nevhodným obsahom. Zákazníci tvrdia, že namiesto nimi objednaného tovaru im prichádzajú sexuálne pomôcky. Daný problém sa vyskytuje prevažne v Kanade a v USA.

Žena, ktorá vystupovala pod menom Nikki, povedala, že namiesto objednanej maskary jej bol doručený vibrátor v hodnote 25 dolárov (cca 20 eur). „Najprv som si myslela, že je to omyl,“ povedala Nikki pre americký denník. Keď sa skontaktovala so zákazníckym centrom, bola požiadaná, aby Amazonu obratom zaslala všetky údaje o chybnom balíku.

Amazon posiela svojim zákazníkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

No po niekoľkých týždňoch kanadský denník informoval o škandále na kanadských univerzitách. Amazon doručil študentom 40 sexuálnych hračiek v hodnote vyše 1000 dolárov (približne 810 eur). Medzi erotickými pomôckami sa nachádzala aj elektronika.

Sťažoval sa aj manželský pár z Bostonu, ktorý vraj od októbra minulého roka do dnešného dňa od Amazonu obdržal 25 erotických pomôcok. Začiatkom januára sa sťažoval aj dôchodca z Floridy, ktorý taktiež dostal neželaný obsah.

Amazon posiela svojim zákazníkom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Britský denník informuje, že hovorca Amazonu ozrejmil, že momentálne sa prešetruje každý prípad, keď bol zákazníkovi doručený nevhodný balík. Tvrdí, že dosiaľ bol preukázaný len minimálny počet prípadov, kedy sa naozaj stala chyba. Povedal, že vo väčšine prípadov ide o zneužitie recenzií. Vyšetruje sa aj útok hackerov.

Viac o téme: SexAmazonObjednávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu