Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za smrť sestry dostala výnimočný trest: Opitá sadla za volant, umieranie vysielala NAŽIVO

Obdulia spôsobila nehodu, pri ktorej zomrela jej mladšia sestra.
Obdulia spôsobila nehodu, pri ktorej zomrela jej mladšia sestra. (Zdroj: Profimedia)

KALIFORNIA – Mladá, len 18-ročná Obdulia Sanchezová, strávi niekoľko rokov za mrežami. Súd ju poslal do väzenia na 6 rokov a 4 mesiace. Obdulia jazdila opitá a spôsobila nehodu, pri ktorej zahynula jej mladšia sestra. Všetko vysielala naživo.

Video z vlaňajšieho leta obletelo celý svet. Obdulia vysielala naživo na sociálnej sieti video, ako so svojou 14-ročnou sestrou Jacqueline a jej kamarátkou idú v aute. V meste Los Banos stratila kontrolu nad vozidlom a spôsobila nehodu, pri ktorej sa auto prevrátilo na strechu.

Namiesto toho, aby utekala na pomoc svojej zranenej mladšej sestre, hľadal svoj mobil, aby mohla ďalej vysielať. „Zabila som svoju sestru. Viem, že pôjdem na doživotie do vúzenia. Rozumiem tomu, ale je mi to jedno. Prepáč, zlato,“ hovorí vo videu Obdulia. Na súde tvrdila, že ju to hrozne mrzí a tragédia sa jej stále prehráva v hlave.

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre citlivé povahy a maloleté osoby.

„Keď vidím tvár mojej mamy, viem, že ma neznáša. Som pre rodičov sklamanie,“ povedala. Svoj čin oľutovala a tvrdila, že bola hlúpa a nedospelá. „Ak by som si s ňou mohla vymeniť miesto, urobím to hneď,“ kajala sa Obdulia. Ako informuje portál The Sun, advokát dievčiny chcel pre ňu podmienku.

Za tú sa prihovárala aj rodina. Advokát argumentoval tým, že Obdulia mala ťažké detstvo a v 11 rokoch ju sexuálne zneužíval rodinným priateľom, v 13 ju mal uniesť muž, ktorý ju nútil piť a brať drogy a tiež ju sexuálne napadol. Dievčina nakoniec dostala trest odňatia slobody na 6 rokov a 4 mesiace. Pokiaľ sa bude dobre správať, môže byť prepustená na podmienku v roku 2020.

Viac o téme: NehodaVideoSmrťNaživoSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu