Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najhorší objav smetiara: FOTO Keď nakukol do vreca pri ceste, naskytol sa mu desivý pohľad

Vrah urobil hrozný čin. Zobraziť galériu (3)
Vrah urobil hrozný čin. (Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - Hnijúce telo ženy vo vysokom štádiu tehotenstva našiel smetiar rozsekané a odhodené vo vreciach pri ceste v meste Hyderabad vo východoindickom štáte Telangana. Polícia sa teraz snaží identifikovať obeť a predpokladá, že ju zabili preto, aby nemohla porodiť dieťa.

Strašidelné FOTO pomsty manžela: Ženu znetvoril na nepoznanie kvôli jedinej veci

"Zdá sa, že za vraždou bol niekto, kto nechcel mať dieťa," uviedol pre miestne médiá námestník policajného komisára Vishwa Prasad.

Telo obete bolo vyhodené v blízkosti prosperujúceho technologického centra mesta, ktoré je domovom mnohých nadnárodných korporácií. V utorok ráno ho našiel smetiar a zvyšky tela boli poslané do nemocnice na pitvu, kde sa zistilo, že žena bola tehotná.

Najhorší objav smetiara: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia teraz skúma kamerové záznamy z oblasti. Predpokladá, že obeť zavraždili už skôr na neznámom mieste, jej telo rozsekali na "niekoľko kusov" a potom zlikvidovali.

Zatiaľ neidentifikovaná žena bola opísaná ako 162 cm vysoká tridsiatnička strednej postavy. Našli pri nej tmavý top, červené nohavice a medený prsteň.

Najhorší objav smetiara: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia vyzýva všetkých lekárov, pôrodníkov alebo gynekológov, ktorí ošetrovali ženu zodpovedajúcu tomuto opisu, aby sa prihlásili.

Viac o téme: ŽenaVraždaTehotenstvo India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu