Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tak toto by ste zažiť nechceli: VIDEO V Rusku takmer podpálila lietadlo nabíjačka na telefón

(Zdroj: YouTube/НовостиВолгограда.ру)

MOSKVA - Lietadlo ruských aeroliniek po pristátí vo Volgograde začalo horieť, ale pasažierov sa podarilo rýchlo evakuovať a nikomu sa nič nestalo. Uviedla to v stredu agentúra Interfax.

Rozruch na letisku: VIDEO Cestujúci len zízali, čo si žena chce zobrať do lietadla

"Po pristátí na palube vyšľahli plamene z nabíjacieho zariadenia pre palubnú sieť. Posádka evakuovala cestujúcich za pomoci nafukovacích šmykľaviek a sama oheň uhasila," povedal agentúre nemenovaný zdroj z letiska. Lietadlo Airbus A320 podľa neho priletelo z Moskvy a patrilo spoločnosti Aeroflot.

Informáciu agentúre potvrdila miestna polícia, ale s tým, že išlo naopak o let na linke z Volgogradu do Moskvy a že cestujúci museli byť evakuovaní tesne pred štartom. "Zatiaľ ešte nie je jasné, čo sa na palube stalo, teda či sa lietadlo naplnilo dymom, alebo tam prepukol požiar," dodala policajná hovorkyňa.

Nešlo o jedinú stredajšiu nepríjemnosť ruského letectva: cestujúci charterového letu z Moskvy na Kubu miesto na pláži v letovisku Varadero skončili na termináli v Atlantic City v americkom štáte New Jersey, podľa ruského konzulátu kvôli poruche motora. Ruská letecká spoločnosť Azur Air poruchu poprela a neplánované pristátie vysvetlila tým, že stroju príliš rýchlo ubúdalo palivo.

Viac o téme: PožiarOheňLietadloAirbusPalubaNabíjačka na telefón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu