Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozruch na letisku: VIDEO Cestujúci len zízali, čo si žena chce zobrať do lietadla

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Na palubu lietadla spoločnosti United Airlines, ktoré odlietalo z Newarku v americkom štáte New Jersey, nebol vpustený páv, ktorý mal svojej majiteľke poskytovať citovú podporu. O kurióznom prípade dnes informoval spravodajský server BBC.

Mladíka nepustili na palubu lietadla, pretože mal oblečené TOTO: Nikdy neurobte tú istú chybu

Majiteľka páva podľa blogu Live and Let Fly aerolinkám povedala, že svojmu miláčikovi kúpi letenku. Letecká spoločnosť to ale odmietla s tým, že vták nespĺňa pravidlá prepravy. Žena bola upozornená, že s pávom ju do lietadla nepustia, a to s dostatočným časovým predstihom, uviedli aerolinky.

Fotografie cestujúcej s pávom sa objavili na internete. Vták na nich stojí na batožinovom vozíku, zatiaľ čo okolití cestujúci situáciu s úžasom pozorujú.

Páv sa údajne volá Dexter. Zachránila ho umelkyňa z Brooklynu, ktorá si hovorí Ventiko, a jeho život zdieľa na sociálnych sieťach.

Aerolinky v minulosti niekoľkým cestujúcim s psychickými problémami povolili vziať si na palubu zvieratá ako formu terapie.

V roku 2014 bola však z lietadla spoločnosti US Airways vykázaná cestujúca a jej prasiatko Hobie po tom, čo zviera vykonalo potrebu a zachrochtalo pred odletom.

V roku 2015 sa cestujúca zo Seattlu dostala do hľadáčika médií, keď krátko pred Vianocami cestovala v lietadle so živým moriakom. Cynici boli prekvapení, keď sa dozvedeli, že sa vták nakoniec vrátil v poriadku domov, a to vo svojich špeciálnych vtáčích nohavičkách.

Viac o téme: PodporaLietadloPáv
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu