Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Inštalatér Anton (31) oklamal celú nemocnicu: Stačilo TOTO a vyšetroval ženy na gynekológii

Anton Jarin v službe
Anton Jarin v službe (Zdroj: YouTube)

PERVOURALSK - V nemocnici v ruskom meste Pervouralsk došlo k fatálnemu narušeniu bezpečnosti. Podvodník úplne jednoducho zmiatol zamestnancov, ktorí sa domnievali, že je vyštudovaným gynekológom, čo mu umožnilo vykonávať vyšetrenia pacientok. Trvalo niekoľko dní, kým sa prišlo na to, že "nový" 31-ročný lekár má iba inštalatérsku kvalifikáciu a predtým ho už zatkli za krádež.

Žena (30) sa mala vydávať: Telefónny výpis jej otvoril oči, krutá PRAVDA o snúbencovi

Prinajmenšom v jednom prípade zavolal falošný doktor Anton Jarin neplnoletú pacientku z čakárne do ambulancie. Nemocnica neuviedla, čo sa po čas vyšetrenia odohralo. Neboli poskytnuté ani žiadne podrobnosti o tom, ako ošetroval iných pacientov alebo či sa dopustil aj prehliadky intímnych partií. Zdroj zo zdravotníckeho zariadenia však prezradil, že sa na neho nikto nesťažoval.

Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú ženatého otca jedného dieťaťa v bielom lekárskom plášti počas služby v nemocnici. Pôvodne vraj prišiel, aby požiadal o prácu inštalatéra, ale stačilo si predtým zmeniť oblečenie a zrazu sa z neho stal gynekológ, chirurg aj odborník na urgentnú medicínu.

"Túlal sa beztrestne po nemocnici a predstieral, že je kvalifikovaným lekárom," uviedli miestne médiá. Nikolaj Šajdurov, vedúci lekár mestskej nemocnice v meste Pervouralsk, povedal, že muž bol u nich predtým pacientom. "Dobre nemocnicu poznal a poznal aj mená mnohých našich doktorov. Bol veľmi sebaistý. Verili sme mu, že je nový lekár," dodal Šajdurov.

Polícia už prípad podvodníka vyšetruje, no zatiaľ vraj muž zadržaný nebol.

Viac o téme: PodvodNemocnicaGynekológInštalatérRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu