Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svoje deti pripútali k nábytku a nechali bez jedla: Ohavní rodičia na FOTO popreli vinu

Anna Turpinová a Allen Turpin doma väznili svojich 13 detí. Zobraziť galériu (3)
Anna Turpinová a Allen Turpin doma väznili svojich 13 detí. (Zdroj: SITA/Riverside County Sheriff's Department via AP Video: YouTube/CBS News )

RIVERSIDE - Rodičia, ktorí svojich 13 detí väznili a niektoré z nich pripútali k posteliam, sa vo štvrtok na kalifornskom súde nepriznali k početným obvineniam zo zneužívania a týrania svojich detí, informovala spravodajská stanica BBC.

Davida Allena Turpina (57) a Louise Annu Turpinovú (49) zatkli v pondelok v Kalifornii po tom, ako polícia v ich dome našla niekoľko detí pripútaných k posteliam reťazami so zámkom, v tmavom prostredí zapáchajúcom výkalmi. 

Následne ich obvinili zo zneužívania, týrania a ohrozovania detí. Súd stanovil kauciu za prepustenie na 12 miliónov dolárov pre každého z dvojice zatknutých. Ďalšie pojednávanie v tejto veci je naplánované na 23. februára. Deti vo veku dva až 29 rokov sú od pondelka pod dohľadom lekárov.

Anna Turpinová a Allen
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Riverside County Sheriff's Department via AP Video: YouTube/CBS News )

Ako uviedol žalobca Mike Hestrin, rodičia svoje deti údajne trestali tým, že ich spútavali najprv lanami a neskôr reťazami a odopierali im jedlo. Tresty údajne trvali niekoľko týždňov až mesiacov a časom sa zintenzívňovali.

Podľa nepriamych dôkazov žalobcov rodičia Turpinovci svoje deti neodpútali ani vtedy, keď potrebovali ísť na toaletu. Hestrin tiež priblížil, že niektoré deti majú kognitívne poruchy a poškodenie nervov v dôsledku extrémneho a dlhotrvajúceho fyzického zneužívania.

Anna Turpinová a Allen
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Riverside County Sheriff's Department via AP Video: YouTube/CBS News )

Viac o téme: DetiTýranieRodičia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu