Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nové odhalenia v prípade pašeráčky Terezy: Sexom zarábala aj Slovákovi

Tereza mala pracovať aj vo švajčiarskom erotickom salóne, ktorého spolumajiteľ je aj Slovák Zobraziť galériu (5)
Tereza mala pracovať aj vo švajčiarskom erotickom salóne, ktorého spolumajiteľ je aj Slovák (Zdroj: FB/Tereza H., Reprofoto/schwedengirls.ch)

PRAHA/LAHORE - Češka Tereza, ktorá chcela do Pakistanu prepašovať až 9 kg heroínu, sa už podrobila výsluchu s colníkmi. Tam priznala, že drogy nepašovala prvýkrát. Na luxusný život, ktorým sa rada prezentovala, si však nezarábala iba pašovaním drog.

Češka Tereza, ktorú zatkli na letisku s kufrom plných drog, svoje telo ponúkala aj v erotických salónoch vo Švajčiarsku. Jedného z nich je majiteľom Slovák!

Biznis, ktorý zarába obrovské peniaze, rozbehli vo Švajčiarsku Češka s maželom zo Slovenska. V erotickej oblasti podnikajú v mestách Thun a Montreaux. Podľa informácií portálu tn.cz, pre ich podnik pracovala aj Tereza.

Nové VIDEO z výsluchu pašeráčky Terezy: Moment, keď ju zlomili a posledné FOTO na letisku

"Majitelia tohto nevestinca sú H.H., pôvodom zo Slovenska a jeho manželka D.F. pôvodom z ČR. Vlastnia dve erotcké štúdia - Schweden Girls v Thun a Riviera Girls v Montreaux. A to, že nie sú kupliermi? To záleží na uhle pohľadu, ale každopádne si berú 50% zárobku," prezradil portálu pod zárukou anonymity muž.

Nedávno to, že Tereza aj so svojou kamarátkou Simonou pracovala pre Schweden Girls, potvrdila aj zamestnankyňa štúdia. Majitelia však s médiami vôbec nekomunikujú, dokonca zvažujú, že podajú žalobu.

Terezina kamarátka Simona mala pracovať v rovnakom erotickom salóne.
Zobraziť galériu (5)
Terezina kamarátka Simona mala pracovať v rovnakom erotickom salóne.

"Majiteľ zvažuje právnikov, pretože o nás médiá píšu škaredé veci. To nie je normálne. Nie je bordelmama, ja nie som žiadna kupliarka," povedala TN.cz žena z Česka, ktorá zdvihla telefón vo švajčiarskom nočnom klube Schweden Girls.

Cenník sa pohybuje medzi 100 švajčiarskych frankov (85 eur) a 300 švajčiarskych frankov (255 eur). Záleží na službe a tiež na jej dĺžke - v ponuke sú "rýchlovky" na 15 minút, ale aj hodinové služby.

Erotický salón, v ktorom mala pracovať aj Tereza s kamarátkou Simonou.
Zobraziť galériu (5)
Erotický salón, v ktorom mala pracovať aj Tereza s kamarátkou Simonou.

Zamestnankyňa tohto štúdia pre český Blesk.cz potvrdila, že Tereza tam pracovala aj so svojou kamarátkou Simonou.

Pre český Blesk.cz prehovorila jej kamarátka Simona, ktorá s Terezou cestovala a pracovala. Podľa nej bola Tereza veľmi milé dievča, no hlúpe.

Tereza so svojou kamarátkou Simonou.
Zobraziť galériu (5)
Tereza so svojou kamarátkou Simonou.  (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

"Ona bola také trdlo. Vôbec jej nedošlo, čo sa deje. Aj preto sa usmievala na colníkov, keď ju fotili," povedala v rozhovore Simona. Tereza najskôr pred colníkmi klamala a tvrdila, že o drogách nič nevedela a myslela si, že sú to darčeky.

Tereza pašovala cez hranice
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Tereza Hluskova)

Neskôr priznala, že o drogách vedela, ale nevedela, že ide o čistý heroín. Spomenula dokonca istého Tarika, ktorý býva v Anglicku a údajne jej mal drogy podstrčiť on. Jej kamarátka Simona je presvedčená, že za spoluprácu s políciou je schopný sa pomstiť.

Viac o téme: DrogyHeroínPakistanTereza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu