Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrozný čin rodičov na FOTO: Doma väznili svojich 13 detí, niektoré boli v reťaziach

Anna Turpinová a Allen Turpin doma väznili svojich 13 detí. Zobraziť galériu (3)
Anna Turpinová a Allen Turpin doma väznili svojich 13 detí. (Zdroj: SITA/Riverside County Sheriff's Department via AP Video: YouTube/CBS News )

RIVERSIDE - Muža a ženu zatkli v Kalifornii za to, že údajne doma väznili svojich 13 detí, pričom niektoré z nich boli pripútané k posteliam. Úrady deti oslobodili. V pondelok o tom informovala kalifornská polícia.

Davida Allena Turpina (57) a Louise Annu Turpinovú (49) zatkli a obvinili z týrania a ohrozovania detí. Súd stanovil kauciu za prepustenie na deväť miliónov dolárov pre každého z dvojice zatknutých. Polícia v tlačovom vyhlásení uviedla, že do domu v meste Perris, asi 115 kilometrov od Los Angeles, ju vyslali v nedeľu skoro ráno, keď sa 17-ročnému dievčaťu podarilo z domu ujsť.

Anna Turpinová a Allen Turpin doma väznili svojich 13 detí.
Zobraziť galériu (3)
Anna Turpinová a Allen Turpin doma väznili svojich 13 detí.  (Zdroj: SITA/Riverside County Sheriff's Department via AP Video: YouTube/CBS News )

Polícia našla podľa svojich slov v dome "niekoľko detí pripútaných k posteliam reťazami so zámkom, v tmavom prostredí zapáchajúcom výkalmi, ale rodičia nedokázali hneď uviesť logický dôvod, prečo svoje deti takto zadržiavajú".

"Policajti našli v dome 12 detí, ale šokovalo ich zistenie, že sedem z nich sú vlastne dospelí ľudia vo veku 18 až 29 rokov. Obete boli podvyživené a veľmi špinavé," dodala polícia, ktorú citovala tlačová agentúra DPA. Súrodencov vo veku dva až 29 rokov odviedli do zdravotníckeho zariadenia a nemocnice, kde ich prijali na ošetrenie a liečbu.

Anna Turpinová a Allen Turpin
Zobraziť galériu (3)
Anna Turpinová a Allen Turpin  (Zdroj: SITA/Riverside County Sheriff's Department via AP)

Viac o téme: DetiVäznenieKalifornia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu