Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Majiteľ si zhlboka vydýchol: V Kodani sa našla ukradnutá fľaša vodky za milión eur

Na nedatovanej snímke je fľaša vodky, patriaca k najdrahším na svete
Na nedatovanej snímke je fľaša vodky, patriaca k najdrahším na svete (Zdroj: TASR/AP)

KODAŇ - Jednu z najdrahších fliaš vodky na svete, ktorú tento týždeň odcudzili z jedného z kodanských barov, sa podarilo nájsť v piatok v bezchybnom stave. S odvolaním sa na vyhlásenie kodanskej polície o tom v piatok informovala agentúra AP.

Fľašu vodky značky Russo-Baltique v hodnote 1,3 milióna dolárov (približne milión eur) podľa slov jej majiteľa Briana Ingberga objavili celkom neporušenú. Polícia prípad naďalej vyšetruje. Cenná fľaša pozostáva z približne troch kilogramov zlata a troch kilogramov striebra, pričom jej uzáver je vykladaný diamantmi. Ukradli ju z kodanského baru Cafe 33. 

Jej vlastník Brian Ingberg, ktorý je zároveň majiteľom zmieneného baru, povedal, že mu v piatok zavolala osoba tvrdiaca, že fľašu objavila na stavbe v Kodani a odovzdala ju polícii. Ingberg dodal, že v súvislosti s prípadom nikoho nezadržali. Totožnosť volajúceho zverejniť odmietol. Ingberg drahú fľašu, ktorá nie je poistená, dostal ako výpožičku od závodu Dartz v Rusku. Fľašu podľa neho bolo možné vidieť aj v televíznom seriáli House of Cards (Domček z kariet).

Na nedatovanej snímke je
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TASR/AP)

Viac o téme: DánskoFľašaKrádežVodka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu