Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TRAGÉDIA Chlapec zverejnil FOTO na internete, o pár hodín bol mŕtvy: Nikto mu nepomohol

Aril s kobrou Zobraziť galériu (5)
Aril s kobrou (Zdroj: Profimedia)

INDONÉZIA – Štrnásťročnému tínedžerovi Arilovi bola fotka s kobrou osudná. Jeden z najjedovatejších hadov sveta ho uštipol do ruky. Chlapec bol do dvanásť hodín mŕtvy. Jeho fotografie zhrozili a vystrašili milióny ľudí po celom svete.

Pred pár dňami, 11. decembra štrnásťročný tínedžer zverejnil svoje fotky s kobrou na internete. Prvú fotku poslal ráno o 9:50 tamojšieho času. „Prečo sa troška neusmieva?“ pripísal k svojej prvej fotke ešte usmiaty Aril.

Prvá fotka s odkazom „Prečo sa troška neusmieva?“
Zobraziť galériu (5)
Prvá fotka s odkazom „Prečo sa troška neusmieva?“  (Zdroj: Profimedia)

Druhý záber zverejnil o štyri minúty neskôr. Ten ľudí na smrť vystrašil. Chlapec mal okolo ruky uviazané šnúrku z topánky, ktorá mala slúžiť ako škrtidlo. Jeho celá pravá ruka krvácala. „Medzi životom a smrťou,“ napísal Aril. Chlapcov hrozivý odkaz sa začal po internete šíriť ukrutnou rýchlosťou. Šíril sa tak rýchlo, ako jed kobry v jeho ruke.

Druhá fotka s odkazom „Medzi životom a smrťou.“
Zobraziť galériu (5)
Druhá fotka s odkazom „Medzi životom a smrťou.“  (Zdroj: Profimedia)

„Odkaz Arila nemal byť ako frajerstvo, mal poukázať na to, že potrebuje urgentnú pomoc od svojich priateľov,“ povedala jeho matka, Neuisa Marpuaha.

Aril v nemocnici
Zobraziť galériu (5)
Aril v nemocnici  (Zdroj: Profimedia)

Aril vedel, že jeho život bol v ohrození. „Ak ma niekto považuje za svojho priateľa, vezmite ma prosím do nemocnice,“ napísal chlapec na internete. Jeho matka tvrdí, že chlapec bol v tom čase doma sám a nevedela, čo robí. 

Kobra, ktorá zabila Arila
Zobraziť galériu (5)
Kobra, ktorá zabila Arila  (Zdroj: Profimedia)

Jeden z Arilových priateľov prišiel do miestnej nemocnice o deň neskôr. No lekári mu povedali zdrvujúcu správu. Robili čo bolo v ich silách, no Aril zomrel dvanásťhodín po tom, čo zverejnil druhú fotografiu. Nedokázala ho zachrániť ani núdzová liečba.

Viac o téme: IndonéziaKobra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu