Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ľudia natočili mrazivý výjav: FOTO Pes niesol v zuboch novorodenca, nakŕmil ním šteňatá

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - Šokovaní svedkovia na ulici nafilmovali, ako túlavé zviera nesie v zuboch novorodenca v blízkosti nemocnice Gopalganj v indickom štáte Madhya Pradesh. Po tom, čo sa video dostalo do rúk polície, začala so záchrannou akciou, ale prišla neskoro. Incident je stále v štádiu vyšetrovania.

VIDEO Hádam sa poučili! V Indii urobili neslýchanú vec, za výtržníctvo zabasli osem oslov

Predtým, ako polícia dorazila a telíčko vzala, túlavý pes stihol dieťatko predhodiť svojim šteňatám ako potravu. Sanjay Soni z mestskej polície povedal, že dôstojníci teraz pracujú na identifikácii dieťaťa a zisťovaní, ako sa k nemu zviera dostalo. Nie je jasné, či keď ho našlo, bolo ešte nažive, alebo už nie.

"Hneď, ako sme dostali informácie, ponáhľali sme sa na uvedené miesto a našli sme telo novorodenca v otrasnom stave," vysvetlil Soni pre Asian News International. "Telo bolo poslané na pitvu a prebieha vyšetrovanie na identifikáciu pozostatkov," dodal.

Ľudia natočili mrazivý výjav:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Doktor Arun Saraf, ktorý pracuje v okresnej nemocnici blízko miesta, kde bol pes spozorovaný, uviedol, že po odhalení incidentu taktiež začali s interným vyšetrovaním.

Podobná udalosť sa v štáte Madhya Pradesh odohrala minulý mesiac, kedy bol túlavý pes nájdený s mŕtvym dieťatkom. V treťom prípade došlo v susednom štáte Uttar Pradesh k odcudzeniu tela dievčatka, ktoré zomrelo len niekoľko hodín po pôrode. Pes ho objavil zabalené v koberci na podlahe v nemocnici.

Viac o téme: DieťaNovorodenecNemocnicaTúlavý pes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu