Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otčim znásilňoval dcérku (9) desaťkrát denne: Najhorší scenár, musí porodiť jeho dieťa

Obeť sexuálneho zneužívania Zobraziť galériu (2)
Obeť sexuálneho zneužívania (Zdroj: profimedia.sk)

LIMA - Iba deväťročná školáčka zostala tehotná po tom, čo ju jej nevlastný otec znásilňoval desaťkrát denne. Matka dievčatka, ktoré si prešlo peklom, sa však na ultrazvuku dozvedela ešte jednu zlú správu. Jej dcérka je gravidná už piaty mesiac, a to je príliš neskoro na to, aby mohla absolvovať v Peru potrat. Dieťatko musí porodiť.

Ženatý taxikár (40) vzal do auta opitú tínedžerku (17): Dobrý skutok sa zvrhol na peklo

Tehotenstvo týraného dievčatka odhalila jej matka Lina Violeta Julca Riosová až po piatich mesiacoch. Dcérku vzala k lekárovi, keď si všimla, že jej začína nejako "opúchať" brucho. Ultrazvuk odhalil, že vek plodu presiahol zákonnú hranicu na to, aby mohla ísť školáčka na potrat.

Matka zneužívaného dievčatka
Zobraziť galériu (2)
Matka zneužívaného dievčatka  (Zdroj: profimedia.sk)

Dievčatko podľa miestnych médií potom tvrdilo, že ju doma sexuálne zneužíval jej otčim, zatiaľ čo ostatní členovia rodiny boli vonku. Povedalo, že sa tak stávalo až desaťkrát denne.

Nevlastný otec (30) pred spravodlivosťou utiekol. Polícia po ňom vyhlásila pátranie. Rodina žiada pre zvrhlíka najvyšší trest. Zároveň potrebuje finančnú pomoc, ktorá im pomôže pri príprave prípadu a pri poskytovaní lekárskej starostlivosti a poradenstve.

Peruánska ministerka pre ženy a zraniteľných obyvateľov Ana Maria Choquehuancaová uviedla, že existujú smernice na to, aby sa tým, čo zneužívajú maloleté osoby, udeľovali maximálne možné tresty.

Viac o téme: DcéraZnásilnenieTehotenstvo Nevlastný otec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu