Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Z tohto behá mráz po chrbte: Zomrel už tretí človek (†52), ktorý prežil masaker v Las Vegas

Roy McClellan Zobraziť galériu (2)
Roy McClellan (Zdroj: GoFundMe, FB)

LAS VEGAS - Muž, ktorý prežil streľbu v Las Vegas, pri ktorej zahynulo 59 ľudí a vyše 500 bolo zranených, zahynul len pár týždňov po tomto masakri. Roy McClellan podľahol 17. novembra vážnym zraneniam, ktoré utrpel, keď ho zrazilo auto, ktoré z miesta činu ušlo. Jeho žena Denise hovorí o veľkej bolesti. Nie je však jediná, ktorá sa musí s takouto podivnou ranou osudu vyrovnávať.

Nové informácie o masakri vo Vegas: Šialený strelec nemal zábrany už pred veľkou vraždou

"Som nahnevaná. Mám dojem, že bol pod vplyvom niečoho alebo opitý a nechcel, aby ho chytili, a tak nechal môjho manžela ležať na ceste," uviedla na margo vodiča Denise McClellanová a margo svojho muža dodala, že niečo také si nezaslúžil.

Roy zahynul iba niekoľko týždňov po tom, čo prežil 1. októbra masaker v Las Vegas. Zatiaľ čo Denise sa skrývala v kovovom kontajneri, jej muž sa ponáhľal na pomoc ľuďom. Strašidelný zážitok ním natoľko otriasol, že sa chystal vyhľadať psychologickú pomoc. To už však nestihol.

"Nerozumiem tomu, prečo prežil tú streľbu, aby o mesiac neskôr takto zomrel," povedala McClellanová pre KSNV. "Dúfam, že môj manžel našiel mier a teraz je v bezpečí." dodala.

Podľa dopravnej polície v Nevade kráčal McClellan pešo po diaľnici, čo je nezákonné. Vyšetrovatelia už našli auto, ktoré sa podieľalo na havárii a čaká sa na obvinenie vodiča.

Roy McClellan
Zobraziť galériu (2)
Roy McClellan  (Zdroj: GoFundMe, FB)

Roy nie je prvým, kto prežil streľbu v Las, aby o niekoľko dní neskôr prišiel o život. Päťdesiatdvaročný Dennis Carver a jeho o rok staršia manželka Lorraine, ktorí boli spolu 22 rokov a mali dve dcéry, zahynuli 16. októbra pri autonehode.

Len niekoľko stoviek metrov od bydliska v meste Murrieta, ich vozidlo narazilo do železnej brány a dvoch betónových stĺpikov. Auto sa následne vzňalo, pričom hasenie požiaru trvalo viac ako hodinu. V plameňoch obaja uhoreli.

Viac o téme: NehodaStreľbaSmrťPrežitieLas vegasRoy Mcclellan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu