Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Taxikár vozil zákazníka po Európe: Zašli aj na výletík do Žiliny, dlh 18-tisíc eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jan Zemiar)

EUSKIRCHEN - O neuveriteľne kurióznej kauze, ktorá sa skončila po asi mesiaci trestným oznámením 47-ročného viedenského taxikára v nemeckom Euskirchene na jeho zatiaľ neidentifikovaného zákazníka, priniesli informácie viaceré nemecké i rakúske médiá.

Turisti nastúpili na stanici do taxíka: Stačili 3 minúty a Bratislava je opäť zhovadená vo svete

Predmetom trestného oznámenia je fakt, že zákazník dlhuje taxikárovi za zhruba mesiac jazdenia po starom kontinente 18.000 eur. Dlh vyplýva z cesty, ktorú taxikár so svojím "známym", ktorého identitu však nepozná, údajne absolvoval od 10. októbra krížom-krážom po Európe. Navyše obaja leteli i do Mexika. Nemecká polícia potvrdila podanie trestného oznámenia, ako aj fakt, že preveruje i pravdivosť jeho obsahu - a teda celého príbehu.

Taxikár sa podľa vlastných slov dozvedel o neschopnosti zákazníka zaplatiť 18.000 eur až pri druhej zastávke v Londýne, pred ktorou sa dvojica zastavila okrem iného aj v Žiline a Euskirchene. Keďže v nemeckom mestečku strávili dva dni, taxikár nevylučuje, že by práve v okolí tejto lokality mohol mať klient príbuzných.

Práve v britskej metropole vraj zatiaľ neznámy muž uviedol, že má dostatok finančných prostriedkov na svojom účte v Mexiku, kam sa potom dvojica letecky presunula. V letovisku Cancun sa však zákazník stratil taxikárovi, ktorý sa do Londýna a neskôr do vlasti vrátil iba vďaka finančnej pomoci manželky.

Viac o téme: DlhTaxikárTaxíkRakúskoEurópa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu