Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obete spoznal cez Twitter a rozštvrtil ich: Polícia identifikovala všetky telá mŕtvol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

TOKIO - Japonská polícia zistila totožnosť všetkých deviatich ľudí, ktorých rozštvrtené telá sa našli koncom októbra v byte 27-ročného muža žijúceho v meste Zama ležiaceho 35 kilometrov juhozápadne od japonského hlavného mesta Tokio v prefektúre Kanagawa. Informovali o tom v piatok japonské médiá.

Podľa verejnoprávnej televízie NHK ide o 20-ročného muža a osem žien vo veku od 15 do 26 rokov. Tri z obetí boli žiačky strednej školy.

Predpokladaný páchateľ polícii počas výsluchov povedal, že s väčšinou obetí sa zoznámil prostredníctvom sociálnej siete Twitter, kde umiestnili odkazy, že chcú spáchať samovraždu. Ponúkol im, že to urobia spolu a tiež sľúbil, že pomôže ľuďom s problémami. On sám používal svoje konto na Twitteri na kontaktovanie ľudí so samovražednými myšlienkami.

Na hrozný objav narazila polícia v rámci pátrania po nezvestnej 23-ročnej žene pochádzajúcej z mesta Hačiódži, ležiaceho asi 21 kilometrov severozápadne od Zamy. Podľa denníka Mainiči šimbun vyšetrovatelia najprv objavili chladiaci box, v ktorom sa nachádzali hlavy dvoch ľudí oddelené od tela. Neskôr našli chladiace boxy s časťami ďalších siedmich tiel.

Viac o téme: MŕtvolyJaponskoRozštvrtené telá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu