Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Šokujúce zábery z ulíc mesta: Matka (31) ťahala synčeka (4) na vôdzke, má vysvetlenie

Matka ťahá synčeka po ulici v Liverpoole Zobraziť galériu (2)
Matka ťahá synčeka po ulici v Liverpoole (Zdroj: Foto: YT)

LIVERPOOL - Vskutku šokujúcu situáciu nasnímal okoloidúcu v anglickom Liverpoole. Matka za sebou na vôdzke ťahala štvorročného chlapčeka. Ľuďom situácia vyrazila dych, len nechápavo sa prizerali. Mama má na situáciu vysvetlenie.

Video sa objavilo na internete a razom vyvolalo vlnu nevôle. Diskutujúci odsúdili 31-ročnú matku a nad jej neľudským počinom len nechápavo krútia hlavami. Aj keď dieťa na videu vyzerá pokojne, mama ho cez mesto ťahá po chodníku.  

Matkino vysvetlenie

Keď sa mamička dozvedela o zverejnených záberoch, ostala zaskočená. Nahnevalo ju, že ju verejnosť odsúdila a označila za zlú matku a jej dieťa za bábku. "Ľudia hovoria, že som zlá matka. Ale nie som taká. Mali sa ma najprv opýtať a nie hneď súdiť. Prišli ku mne len dve ženy a opýtali sa ma na to. Môj syn trpí vážnym autizmom," povedala zronená žena pre portál liverpoolecho.co.uk a dodala: "Povedala by som to každému, kto by sa ma spýtal, ale ľudia sa na mňa len pozerajú, posudzujú ma a myslia si, že nie som normálna."

VIDEO Šokujúce zábery z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: YT/Fusion tube)

Podľa matkiných slov chlapček veľmi zle reaguje na ľudí a neznáša pohyb v dave. "Nemôžeme chodiť často von, lebo má tieto stavy," vysvetlila s tým, že jediný spôsob ako synčeka premiestniť, je ten, ktorý zachytil aj okoloidúci na video.   

"Ľudia nechápu, aké je ťažké mať autistické dieťa. Niekedy na mňa zaútočí, ale nevie, že ma zranil. Je to veľmi stresujúce," vyznala sa mama s tým, že svojho synčeka veľmi miluje. "Snažím sa, ako najlepšie viem a ľudia, ktorí ma poznajú, vedia, že som dobrá mama. Skôr, než ma začnú súdiť, by sa mali opýtať," uzavrela.  

Viac o téme: MatkaSynčekLiverpool
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu