Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Exmilenka kontroverzného politika prehovorila: Šteklivé detaily z Okamurovej spálne!

Ornella Koktová a Tomio Okamura Zobraziť galériu (5)
Ornella Koktová a Tomio Okamura (Zdroj: Instagram/Ornella Koktová, SITA/AP/Vit Simacek)

PRAHA - Bývalá milenka šéfa SPD Tomia Okamuru prehovorila o ich vzťahu. Prezradila pár štipľavých detailov z ich spálne. To zrejme Okamuru naštvalo a podal na ňu trestné oznámenie. Okamura sa s ňou súdi dodnes. Povedala totiž o ňom, že sa o ženy moc nezaujíma.

Mladá 24-ročná exmilenka Tomia Okamuru Ornella Koktová prehovorila o ich vzťahu. Prezradila intímne detaily z ich spálne, ktoré šéfa SPD poriadne nahnevali. Na svoju ex podal trestné oznámenie. Koktová s ním chodila v roku 2011 približne šesť mesiacov.

Ornella Koktová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instatgram/Ornella Koktová)

V posteli bol chladný

Súdne ťahanice o tom, či spolu mali pomer, alebo nie, sú preto stále aktuálne. Koniec ich vzťahu mal nastať v júli roku 2011 po pol roku normálneho chodenia. "Vtedy mi už došla trpezlivosť s jeho egocentrizmom. V kontakte sme však boli až do septembra. V intímnej sfére bol pomerne chladný. Skôr mám pocit, že si k sebe hľadá pekné dievčatá len kvôli imidžu," povedala v roku 2012 Koktová pre blesk.cz.

Ornella Koktová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Ornella Koktová)

Okamura sa voči tomuto prehláseniu ihneď ohradil a povedal, že Koktovú zaujímala len jeho kreditka. "Žiadny vzťah to nebol, párkrát sme sa videli," tvrdí politik a podal na ňu žalobu. Prvé kolo vyhral, ale Ornella sa voči tomu odvolala. Súd kauzu stále neuzavrel. Ornella je mamičkou usmievavého 2,5-ročného chlapčeka Quentina a dnes už manželka podnikateľa Josefa Koktu - Ornella je modelka a je rada stredobodom pozornosti, nemá takmer žiadne zábrany. 

Ornella Koktová
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: SPDTomio OkamuraOrnella Koktová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu