Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

PRÁVE TERAZ Rukojemnícka dráma v Anglicku: Ozbrojenec držal ľudí v bowlingovej herni

Rukojemnícka dráma Zobraziť galériu (3)
Rukojemnícka dráma (Zdroj: SITA/AP)

NUNEATON - Britská polícia v zábavnom parku v Nuneaton v centrálnej časti Anglicka oslobodila dvojicu rukojemníkov, ktorých zadržiaval ozbrojenec. Na Ttwitteri polícia varovala verejnosť, aby sa k miestu nepribližovala. Podľa nej udalosť nijako nesúvisí s terorizmom.

"Potvrdzujeme, že incident nemá žiadnu spojitosť s teroristickou aktivitou," uviedla polícia na twitteri. Žiadne ďalšie podrobnosti neuviedla.

PRÁVE TERAZ Rukojemnícka dráma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

O ozbrojencoch informujú médiá s odvolaním sa na svedkov. Portál Coventry Telegraph uviedol, že útočník má brokovnicu so skrátenou hlavňou. Rovnakú informáciu oznámila stanicu Sky News jedna svedkyňa, ktorá tvrdila, že jej to povedali zasahujúcu policajti.

PRÁVE TERAZ Rukojemnícka dráma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/AP)

Vedúci kolkárne Mehdi Amshar povedal televízii Sky News, že ozbrojenec zadržiaval dvoch zamestnancov podniku. Amshar tiež uviedol, že jednou z rukojemníkov bola zrejme útočníkovho bývalá priateľka či manželka.

Na mieste je prítomných niekoľko sanitných vozidiel a v areáli pristál tiež vrtuľník leteckej záchrannej služby, ktorý ale po nejakej dobe z miesta opäť odletel.

Viac o téme: AnglickoRukojemnícka drámaSpojené kráľovstvoNuneaton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu