Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nepochopiteľná vražda dvoch detí: Matka upiekla svojich synov (†1,2) zaživa

Lamora Williamsová Zobraziť galériu (2)
Lamora Williamsová (Zdroj: Foto: polícia)

ATLANTA - Otrasný prípad brutálnej vraždy riešia americkí kriminalisti. Ohavný čin krkavčej matky nemá obdoby. Žena sa zbavila svojich dvoch detičiek neobyčajne krutým spôsobom.

Lamora Williamsová (24) spáchala podľa polície otrasný skutok. Zaživa upiekla v rúre svojich dvoch synčekov. Uplynulý týždeň v piatok slobodná matka strčila Keyanta (†2) a Ja'kartera (†1) do rúry a následne ju zapla. 

Nepochopiteľná vražda dvoch detí:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: YT/FOX5 Atlanta)

Nepochopiteľný čin údajne spravila kvôli tomu, že deťom nevedela zohnať opatrovateľku. Po tom, čo deti poslala na smrť, viedla videohovor s ich otcom Jameelom Pennom. Muž si ale všimol, že jeho synovia nehybne ležia na zemi. Začal tušiť, že niečo nie je v poriadku, zalarmoval políciu.


Prečítajte si aj:

Vražda chlapčeka (†9) otriasla celým Nemeckom: Na svedomí ju má monštrum na FOTO 


Na miesto dorazili aj záchranári, ktorí už detičkám nedokázali pomôcť. Muži zákona Lamoru zadržali. Ako informuje portál independent.co.uk, najprv tvrdila, že deti zomreli počas toho, keď sa o ne staral jej bratranec. Policajti jej verzii neuverili a ženu obvinili z vraždy. 

Podľa medializovaných informácií žena trpela psychickými problémami odkedy jej pred piatimi rokmi zomrel otec. Nedávno musela skončiť s prácou, pretože nemohla zohnať opatrovateľku pre deti. Priateľom sa mala zveriť, že už má všetkého dosť. Polícia na prípade stále pracuje, Lamora čaká na svoj ďalší osud vo väzbe.

 

 

Viac o téme: MatkaVraždaSynovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu