Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Anna (26) nalákala svoju známu do Švajčiarska: Sexotrokyni urobila zo života peklo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

OLTEN SO - Maďarská prostitútka Anna (26) urobila peklo zo života svojej bývalej kolegyni, ktorú nalákala do Zürichu. Bila ju a týrala. Žene dokonca prefarbila vlasy, aby sa viac páčila jej švajčiarskym nápadníkom. Samozrejme, peniaze od klientov si nechávala. Za svoje skutky bude pykať v base.

Krutý osud bývalej sexuálnej otrokyne (20): FOTO hrôzostrašných zranení, Norbert žiada o pomoc

Podľa portálu blick.ch pricestovala maďarská prostitútka M. R. 21. februára 2013 vlakom z Budapešti do Zürichu. Už v ten večer šliapala chodník na notoricky známej ulici Oltner. Pasáka jej však nerobil žiadny brutálny muž, ale jej bývalá kolegyňa Anna, ktorá teraz rozhodovala o jej živote. Pomáhal jej pri tom jej vlastný pasák Lászlo O.

M. R., rómskeho pôvodu, odvtedy nemohla robiť jediný krok bez dozoru. Jej pracovisko sa medzitým presťahovalo do štvrtého okresu v Zürichu. Anna určovala čas a cenu, za ktorú ju mali zákazníci na sexuálne služby. Aby sa viac páčila švajčiarskym klientom, pasáčka žene prefarbila vlasy na blond. Napriek chladnému počasiu musela sexuálna otrokyňa nosiť krátke a provokatívne oblečenie.

Anna (26) nalákala svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Aj keď bola M. R. chorá, musela zarábať sedem dní v týždni. Párik pasákov požadoval denný minimálny príjem 500 švajčiarskych frankov (cca 430 eur). Cez víkendy dvojnásobok. Peniaze obeti okamžite zobrali a nechali jej len almužnu. Keby nevyplnila ich rozkazy, bola by zbitá.

Okresný súd v Zürichu odsúdil v stredu večer Annu na 30 mesiacov odňatia slobody za podporu prostitúcie a falšovania preukazov. Za mrežami musí stráviť rok, na zvyšok sa vzťahuje podmienka. Vyšetrovanie proti spolutrýzniteľovi Lászlóovi Ó. stále prebieha.

Viac o téme: ProstitúciaŠvajčiarskoPasáčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu