Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dovolenka sa pre sexi mamičku Natáliu stala osudnou: Chcela mať pikantné VIDEO, natočila svoju smrť

Natália doplatila na nebezpečnú zábavu. Zobraziť galériu (9)
Natália doplatila na nebezpečnú zábavu. (Zdroj: vk.com)

SANTO DOMINGO - Otrasná smrť zachytená na videu. Ruska sa zabávala ako odtrhnutá z reťaze počas jazdy autom v Karibiku. Všetko nakrúcala jej spoločníčka. Zábavu prerušila nečakaná rana do stĺpa, ktorá sa jej stala osudnou.

Žena z Ruska prišla o život odstrašujúcou smrťou. Zomrela na dovolenke v Dominikánskej Republike po tom, čo z auta vytŕčala skoro úplne nahá. Všetko je zachytené na videu. Žena sa iba v nohavičkách vytŕčala z auta a robila rôzne grimasy. Až pokiaľ ju nezasiahol stĺp pri ceste.

Dovolenka sa pre sexi
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: YouTube)

Pri bláznení ju nakrútil vodič na svoj mobilný telefón. Natália Borodinová (35) z Moskvy predvádzala počas jazdy nebezpečné kúsky. Čo je však zarážajúcejšie, žena po sebe zanechala jedno dieťa, informujú britské portále. Pri jazde ju nakrúcala kamarátka Ivanna Boirachuk (32), tá mala zároveň sedieť za volantom.

Dovolenka sa pre sexi
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: vk.com)

Podľa portálu life.ru si zarábala tak, že robila spoločnosť pánom v Moskve, kam sa presťahovala z čeľjabinského regiónu. Na sociálnej sieti zdieľala výstredné fotky.

VIDEO nie je vhodné pre slabšie povahy a maloletých

Nahá Ruska

Po tom, čo sa vystrčí z okna, strčí si prst do úst a usmieva sa do kamery. Podľa niektorých ruských médií ju po zrážke so stĺpom previezli ihneď do nemocnice, kde zomrela na následky vážnych zranení. „Žena si užívala, ukazovala prsia zatiaľ čo jej spoločník šoféroval auto,“ píšu o incidente jedny moskovské noviny.

Dovolenka sa pre sexi
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: vk.com)

Viac o téme: Dominikánska RepublikaNahá RuskaNatália Borodinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu