Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž sa mylne domnieval, že dievča (†19) udusil pri sexe v aute: FOTO Jessicu zaživa upálil

Jessica Chambersová Zobraziť galériu (6)
Jessica Chambersová (Zdroj: FB)

MISSISSIPPI - Tento týždeň sa začal súdny proces s 29-ročným Quintonom Tellisom z Mississippi, ktorý je obvinený z vraždy Jessicy Chambersovej. Prokurátor v utorok uviedol, že obeť podpálil pri aute po tom, čo sa mylne domnieval, že ju udusil pri sexe a chcel tak zahladiť stopy. Muž vinu popiera.

Posledné selfie s vrahom: Olga (†28) si našla lásku cez zoznamku, muž ju zaškrtil

Bývalá roztlieskavačka na strednej škole bola poliata horľavou kvapalinou, zapálená a ponechaná napospas osudu vedľa jej horiaceho auta. Prokurátor John Champion povedal porotcom, že uvidia fotografie spálenej dievčiny a budú počuť výpovede asi 35 svedkov. Chambersová mala popáleniny na zhruba 93% jej tela, keď ju našli na prašnej ceste 6. decembra 2014. Zomrela o niekoľko hodín neskôr v nemocnici v Memphise.

Muž sa mylne domnieval,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Prokurátor dodal, že Tellis opakovane klamal vyšetrovateľom o čase strávenom s obeťou. Muž sa s dievčinou stretol prvýkrát asi dva týždne pred smrťou. V deň vraždy sa videli dvakrát, ráno a potom okolo 17.30 h išli spolu do reštaurácie. Po večeri mal nasledoval sex v aute, po ktorom sa Tellis bál, že dievčinu udusil. Odviezol sa preto k domu svojej sestry, kde z kôlne zobral benzín a Jessicu na odľahlej ceste zapálil spolu s jej vozidlom.

Muž sa mylne domnieval,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP, FB)

Chambersovú po 20.00 h objavil náhodný okoloidúci, aká kráča celá popálená po ceste len v spodnej bielizni a privolal záchranku. Na kľúčoch od auta sa našla Tellisova DNA. Muž najprv tvrdil, že sa s dievčaťom videl iba ráno, neskôr priznal, že spoločne povečerali a že sa s ňou stretol, aby jej predal marihuanu. Potom mali v aute sex. Na čas vraždy však má vraj alibi, pretože mal vtedy platiť kartou na úplne inom mieste. Prokurátor považuje toto alibi za vykonštruované.

Muž sa mylne domnieval,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP)

Tellisov obhajca tvrdí, že obeť stihla pred smrťou ešte prehovoriť a povedala: "Eric ma zapálil". Žiadne iné meno neuviedla. Prokurátor nepopiera, že jej slová zneli ako Eric alebo Derek, no pokojne mohla povedať aj Tellis, no kvôli poškodenému hrdlu ho nevedela poriadne vysloviť. Tellis čelí doživotnému väzeniu bez možnosti podmienečného prepustenia, informovala agentúra AP.

Miesto, kde obeť našli.
Zobraziť galériu (6)
Miesto, kde obeť našli.  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: SexVraždaPopálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu