Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vojna žien v Bielom dome: Bitka o titul prvej dámy, nahnevaný odkaz od Melanie

Melania Trump
Melania Trump (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Prvá žena amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivana sa v rozhovore pre televíznu stanicu ABC žartom vyjadrila, že ona je v skutočnosti prvá dáma. "Skutočnej" prvej dáme Melanii to však očividne vtipné neprišlo, pričom jej hovorkyňa poznámky Ivany označila za "krik slúžiaci vlastnému prospechu a pozornosti".

Ivana v televízii propagovala svoju knihu "Raising Trump". Ako povedala, s bývalým manželom hovorí zhruba raz za dva týždne. Na Biely dom má podľa vlastných slov priamy telefonický kontakt, nechce ho však používať, pretože je tam Melania. "Nechcem spôsobiť dáku žiarlivosť alebo niečo také, keďže som vlastne prvá Trumpova žena. Ja som prvá dáma, ok?" povedala so smiechom.

Melania reagovala pichľavým stanoviskom prostredníctvom svojej hovorkyne. "Pani Trumpová spravila z Bieleho domu domov pre (syna) Barrona a prezidenta. Miluje život vo Washingtone a je poctená rolou prvej dámy Spojených štátov. Svoj titul a rolu plánuje využiť na pomoc deťom, nie na predaj kníh".

Ivana Trumpová, rodená Zelníčková sa za Donalda Trumpa vydala v roku 1977, v roku 1992 sa však rozviedli pre jeho aféru s Marlou Maplesovou, ktorá sa stala jeho druhou ženou. Ivana má s americkým prezidentom tri deti: Donalda mladšieho, Ivanku a Ericka.

Viac o téme: USABiely domIvana TrumpMelania Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu