Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škandalózne správanie učiteliek v škôlke: Chlapček (4) bol zúrivý, zatvorili ho do skrine

mama Tina Yourelisová
mama Tina Yourelisová (Zdroj: Foto: YT/Latest News)

BROMBOROUGH - Mamička malého Eliho (4) prežíva ťažké chvíle. Jej milovaný synček trpí s najväčšou pravdepodobnosťou poruchou správania. Dieťa dala do škôlky, no odtiaľ jej pravidelne volali, že chlapčeka nedokážu utíšiť. Keď tam prišla naposledy, ostala v poriadnom šoku.

Eli dostal v škôlke opäť záchvat hnevu. Situáciu učiteľky nezvládli a zavreli ho do skrine. Išlo o naozaj poburujúce riešenie vzniknutej situácie. Zamknutý chlapček sa pochopiteľne vôbec neupokojil, práve naopak, usedavo plakal. Chlapčeka zavreli po tom, čo začal biť vydávačku obedov. Incident sa stal koncom septembra, učiteľky zavolali do škôlky chlapčekovu mamu. "Keď som pribehla do škôlky, začula som krik a videla som učiteľku s nohou na dverách skladovej skrini, tak som sa ihneď spýtala, kde je môj syn," opísala otrasnú situáciu mama Tina Yourelisová (30).

Vedenie škôlky v britskom mestečku Bromborough vysvetlilo, že do "upokojujúcej skrine" zavreli chlapca, pretože s ním nevedeli rady. V miestnosti neboli okná, bol tam len zelený matrac. "Opýtala som sa, ako zamknutie môjho syna do skrine malo vyriešiť situáciu. Bol hrozne vystrašený," opísala Tina pre britský portál liverpoolecho.co.uk .


Prečítajte si aj:

Mamička s Adriankom (3) si ľahli spať: Hrôza v Nových Zámkoch, chlapček spadol z balkóna


Priznala, že jej synček má problémy začleniť sa do kolektívu a dodržiavať pravidlá. Neodborný pístup pedagógov v škôlke situáciu len zhoršil. "Má problémy s chápaním spoločenských situácii a často je preto zmätený a hnevá sa," povedala mama s tým, že so synom navštevuje špeciálne centrum. Zatiaľ nie je známe, akou poruchou chlapec trpí. Matka plánuje vec dostať až pred súd. Domnieva sa, že incident jej syna psychicky poznačil. 

Viac o téme: ŠkôlkaChlapčekVeľká Británia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu