Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pedofilná učiteľka bude sedieť, mala sex s 15-ročným: Robila to s ním všade!

Alice McBreartyová Zobraziť galériu (3)
Alice McBreartyová (Zdroj: Metropolitná polícia USA)

LONDÝN - Mala žiakov učiť, no miesto toho si s jedným z nich začala románik. Mladá učiteľka Alice McBreartyová (23) nadviazala sexuálny vzťah so svojím študentom (15). Polícii to nahlásil znepokojený otec. Učiteľku odsúdili na 16 mesiacov väzenia.

Alice McBreartyová sa so 15-ročným študentom skontaktovala prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Instagram. Následne spolu šli na obed a učiteľka mu dokonca kúpila darček. Krátko na to s ním nadviazala aj sexuálny pomer.

Začalo to bozkom v triede, potom vzala mladíka do hotela, kde s ním mala sex. Jej narodeninovým darčekom bol sex v aute a v garáži. Dokonca ho raz vzala do jej rodičovského domu, kde s ním mala takisto sexuálny styk. Ich vzťah trval štyri mesiace, kým ešte vyučovala na škole v Londýne.

Alice McBreartyová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Súd Snaresbrook Crown ju odsúdil na 16-mesačný trest. Uznali ju vinnou v siedmich bodoch týkajúcich sa sexuálnej aktivity s mladistvým. "Angažovali ste sa v plnohodnotnom sexuálnom vzťahu s 15-ročným chlapcom. Akceptujem, že chlapec s ponukou súhlasil, no ktorý školák by odmietol takúto atraktívnu ponuku?," povedala sudkyňa Sheelagh Canavan.

Mala ho viesť, no sklamala

Sudkyňa tiež uviedla, že akceptuje aj fakt, že učiteľka verila v ich obrovskú romancu. "Boli ste zaľúbená a chlapec tiež a podľa vás na veku nezáležalo. Mýlite sa, na veku záležalo. Mali ste ho držať v bezpečí, mali ste mu pomôcť robiť správne rozhodnutia. Na miesto toho ste mu pomohli spraviť tie zlé," dodala sudkyňa s tým, že chlapec bol vo veku, kedy s ním hádzali hormóny.

Alice McBreartyová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Obhajkyňa 23-ročnej učiteľky uviedla, že McBreartyovú nepriťahujú deti. Zároveň dodala, že ju to navždy poznamená. Vzdala sa svojej učiteľskej profesie a roznášala balíky v Amazone. Ľudia ju už nikdy nebudú vnímať ako predtým, pretože ju odteraz budú označovať ako pedofilku. Prípad nahlásil znepokojený otec mladého žiaka.

Viac o téme: SexUčiteľkaBritánia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu