Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladý pár (†20, 33) terčom chladnokrvnej streľby v Chicagu: Ozajstný šok prišiel až po vražde!

Mladá rodina prišla o život po streľbe neznámeho páchateľa. Zobraziť galériu (3)
Mladá rodina prišla o život po streľbe neznámeho páchateľa. (Zdroj: Facebook, YouTube)

CHICAGO - Prežívali obrovské šťastie, no stačil jeden okamih a všetko sa zmenilo. Mladá rodina zahynula po fatálnej streľbe na parkovisku v jednej z oblastí Chicaga. Mnohým svitla nádej, že prežije aspoň ich nenarodené dieťatko. Lekári však museli rodine oznámiť šokujúcu správu.

Otrasný prípad sa stal na parkovisku v chicagskej oblasti South Side. K autu, v ktorom sedel mladý pár, pristúpil neznámy páchateľ a na oboch vystrelil niekoľko rán. Auto bolo zaparkované na takmer opustenom parkovisku.

Mladý pár (†20, 33)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

V aute sedela len 20-ročná Charnella Lemon, ktorú páchateľ zasiahol trikrát do oblasti hrudníka. Jej 33-ročný partner Terrence Carter bol na mieste mŕtvy. Charnellu previezli do nemocnice, kde však neskôr svojím zraneniam podľahla. 

Mladá žena bola v tom čase tehotná, no dieťatko sa podarilo zachrániť. Lekárom sa napriek matkiným zraneniam podarilo priviesť na svet malú Jenae Lemon. Dievčatko však bolo v kritickom stave. Bohužiaľ, po štyroch dňoch takisto zomrela aj malá Jenae.

Charnella Lemon
Zobraziť galériu (3)
Charnella Lemon  (Zdroj: Facebook)

Charnellu všetci opisovali ako veľmi milé dievča, ktoré malo neustále úsmev na tvári. Jeden z jej priateľov ju nazval slobodnou dušou. "Vždy si mala úsmev na tvári a vždy si vedela každého rozosmiať svojou šialenou a vtipnou osobnosťou," povedal jeden z jej priateľov. Polícia zatiaľ nikoho nezatkla, vyšetrovanie však naďalej pokračuje.

ň

Viac o téme: RodinaTragédiaVraždaSpojené štáty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu