Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Strašná smrť chlapčeka (†4): 30 minút ho na ulici hrýzli psy, svedkovia si robili VIDEO

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

DILLÍ - Otrasné video zachytilo, ako malý chlapec, ležiaci v kaluži krvi, plače o pomoc po tom, čo ho v Indii napadla svorka psov. Štvorročný Praveen Kumar odišiel vo štvrtok z domu v meste Guntur so svojou sestrou, aby sa zahral s ostatnými deťmi, keď došlo k tragédii. Psy pohrýzli chlapčeka do krku, tváre, rúk, hrudníka, ramien a nôh pri útoku, ktorý trval viac ako 30 minút, kým neupadol do stavu polovedomia.

Mario (†41) doplatil na veľkú chybu: Zabil ho vlastný bulteriér, otrasný dôvod útoku psa

Rodičia chlapca uviedli, že ich susedia počuli, ako zvieratá zaútočili, ale utiekli pred nimi. To im však nebránilo v tom, aby miesto zavolania záchrany pre dieťa, vytiahli telefóny a krutý incident si natočili, zatiaľ čo chlapec kričal a plakal o pomoc.

Strašná smrť chlapčeka (†4):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Achyuta Raová, predsedníčka Združenia pre práva detí, ktorá sa v súčasnosti prípadom zaoberá, povedala: "Psy sa vrhli na dieťa a nevyberali si, kde ho pohryznú. Svedkovia sledovali incident a namiesto toho, aby ho zachránili a odniesli do nemocnice, nemilosrdne zachytili udalosť na svoje mobilné telefóny. Báli sa psov. Je tragické vidieť takú nezodpovednosť".

Rodičia chlapca Yesu Kumar (32) a jeho žena Malleswari (28), ktorí zarábajú obaja denne v prepočte 1,9 eur, ś ním utekali do neďalekej štátnej nemocnice, kde už však len skonštatovali jeho smrť. Doktor Raja Naidu pre miestne médiá povedal, že chlapca k nim už doviedli mŕtveho. "Podľahol viacerým ranám a nadmernej strate krvi, keď bol brutálne napadnutý," uviedol pre miestne médiá.

Achyuta Raová dodala, že matka obete podala minulý týždeň sťažnosť na mestské zastupiteľstvo v Gunture, ktorému oznamovala, že v okolí jej domu sa pohybujú túlavé psy, no nedostala žiadnu odpoveď. Zničená matka tvrdí, že keby podniklo potrebné kroky, jej syn mohol stále žiť. Aktivistka dodala, že sa budú zaoberať právnymi krokmi proti mestu, pretože je jeho povinnosťou zabezpečiť bezpečnosť pre ľudí a tento incident treba brať do úvahy.

Metské zastupiteľstvo sa bráni, že v oblasti už sterilizovalo viac ako 2300 psov a vysielajú tímy, aby odchytávali túlavé psy, ktoré však nemôžu utratiť, kým nedostanú povolenie od najvyššieho súdu.
"Vieme, že Guntur má veľké množstvo túlavých psov a pracujeme na tom, aby sme túto hrozbu potlačili," uviedla hovorkyňa.

Viac o téme: ChlapecPsySmrťútok India
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu