Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Pomsta odkopnutého muža: Namiesto splatenia dlhu zbesilá jazda po diaľnici

Vydesený pár na kapote idúceho auta
Vydesený pár na kapote idúceho auta (Zdroj: Foto: YT/ EPIC PROD)

TAIZHOU - K nepochopiteľnému činu sa odhodlal bývalý priateľ ženy. Prišla za ním, aby jej vrátil požičané peniaze. Aj so svojím súčasným priateľom skončili na kapote mužovho auta a v rýchlosti sa rútili po diaľnici.

Dopravné kamery zachytili na čínskej diaľnici dvojicu, ako sa "preváža" na prednej kapote bieleho SUV 4x4 pri vysokej rýchlosti. Incident sa odohral v metropole Taizhou, ktorú obýva približne šesť miliónov ľudí. 

Vystrašený pár sa zúfalo, s vypätím všetkých síl drží auta, aby nespadol a nedošlo k tragédii. Situácia je zachytená na video.

Po incidente žena, ktorú s priateľom nabral na kapotu jej bývalý priateľ, opísala okolnosti, prečo sa tak stalo. Ako povedala, jej bývalý priateľ, ktorému auto patrilo a ktorý bol aj vodičom, zrejme nezvládol rozchod a to, že si našla nového frajera. Navyše jej dlhoval peniaze, ktoré odmietal vrátiť.

Žena šla s novým milencom s najväčšou pravdepodobnosoťu pýtať od muža peniaze. No on sa stretnutiu s párom snažil vyhnúť. S bývalou priateľkou a jej frajerom na kapote prešiel v rýchlosti asi tri kilometre. 

Viac o téme: AutoPomstaKapota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu