Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matka nazrela v noci do dcérkinej (12) izby: Keď zbadala, čo robí jej priateľ, vytiahla nôž

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

CLEVELAND - Matka z amerického Clevelandu dostala záchvat hnevu po tom, čo našla priateľa nahého ležať na svojej dvanásťročnej dcére. Vytiahla vreckový nôž a uprostred noci ho šesťkrát bodla. Polícia mená zainteresovaných osôb nezverejnila a incident zatiaľ vyšetruje ako možný prípad znásilnenia.

Kašľal na manželku a venoval sa len golfu: Žena (50) sa mu v spánku škaredo pomstila

Polícia prišla na miesto činu minulý utorok v skorých ranných hodinách na základe telefonátu od matky, ktorá tvrdila, že našla svojho priateľa, ako sa pokúša dotýkať jej dcéry a bodla ho. Podľa portálu cleveland.com mu nôž vrazila päťkrát do hrudníka a raz do zadnej časti hlavy. Muž útok prežil a skončil v nemocnici.

Matka detektívom povedala, že keď šla v noci spať, zrazu zbadala, ako priateľ leží na jej dcére úplne nahý. V záchvate zlosti zobrala vreckový nožík a zaútočila na neho. Pár spolu zápasil a muž údajne ženu v jednej chvíli chytil pod krk a hodil o stenu. Matka aj dcéra mali v dôsledku boja rezné rany na rukách.

K útoku došlo na ulici West 58th Street v Clevelande
Zobraziť galériu (3)
K útoku došlo na ulici West 58th Street v Clevelande  (Zdroj: Google Street View)

Dvanásťročná dievčina podľa policajných záznamov uviedla, že matkin priateľa sa jej dotýkal pod šatami. Potom si dal dolu nohavice a aj zvyšok oblečenia. Pred sexuálnym útokom jej mal povedať, že takto to vyzerá v reálnom svete, keď má niekto priateľa.

Muž predostrel vlastnú verziu udalosti a naznačil, že ho žena napadla zo žiarlivosti, pretože si myslela, že jej dcéra k nemu prechováva ľúbostné city.

Viac o téme: PosteľNôžPriateľPedofil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu