Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bitka o majetky a dcéru sa začala: Expremiér Paroubek dostal kopačky, za všetko môže iná žena

Zobraziť galériu (3)

PRAHA - Jiří Paroubek sa už druhýkrát vo svojom živote ocitol pred súdom v tej istej veci. Jediným rozdielom je žena, s ktorou sa bude rozvádzať. Po 10 - ročnom manželstve sa v jeden pekný deň pani Petra Paroubková aj s ich spoločnou dcérkou odsťahovala a už sa nevrátila. Jedným z hlavných dôvodov mala byť paradoxne jeho bývala žena Zuzana.

Začal sa boj medzi manželmi Paroubkovcami. Po tom, čo druhá manželka Jířiho Paroubka Petra odišla z domu, začal sa boj. Na oko vyzerajúce harmonické manželstvo sa po desiatich rokoch rozpadlo. Petra opustila svojho manžela a otca spoločnej dcérky a zanechala po sebe iba list na rozlúčku. Po prevalení sa kauzy o rozpade vzťahu začala Petra Paroubková pochádzajúca zo Slovenska rozprávať a prezrádzať viac.

Bitka o majetky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto tn.nova.cz)

Spoločné manželstvo vraj malo problémy od samého začiatku a podľa jej slov bola veľká chyba začínať si vzťah so ženatým mužom. Petra Parobuková prezradila aj to, že vo vzťahu trpela. Toto vyjadrenie, ale Paroubka nenechalo chladným a úder vrátil. Tvrdenia odmietol a prehlásil, že jediné, čo vo vzťahu trpelo bola jeho peňaženka. Petra Paroubková si vďaka manželovi žila v luxuse, platil jej drahé dovolenky a ona samotná podľa neho nešetrila.

Bitka o majetky a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto tn.nova.cz)

Manželia sa teraz postavili pred súd, aby ich manželstvo rozviedli a zároveň sa rozhodlo o starostlivosti o ich malú dcérku Margaritu. S tou sa určitý čas po odchode Petry nemohol Jiří stretávať. Na pojednávanie došla Paroubka podporiť aj jeho bývalá manželka Zuzana, ktorá s ním aj napriek rozvodu udržiava veľmi dobré vzťahy. Paradoxom je, že práve zachovaný dobrý vzťah medzi bývalými manželmi mal byť jedným z najvážnejších problémov Petry a Jiřího.

Rodina spoločne s exmanželkou Zuzanou trávila mnoho času. Chodili spolu na výlety a aj na chalupu. "Ja si myslím, že Petre vadila cesta do Rakúska a tie pobyty na chalupe. Ale musím povedať, že ona sama si priala, aby som do toho Rakúska s nimi išla. Ešte som sa bývalého manžela pýtala, či to Petra naozaj chce. A chcela," uzavrela pre Tn.cz Zuzana Paroubková. 

Viac o téme: Rozvod Paroubek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu